Răzbunare! O șoferiță a dat cu mașina peste un biciclist în București! La fața locului a venit poliția | VIDEO

Conflictele dintre șoferi și bicicliști au ajuns, se pare, la un alt nivel. Astfel, un biciclist a fost doborât de o șoferiță din București. Incidentul a fost filmat chiar de către biciclist.

Conflictul dintre cele două părți a pornit după ce șoferița nu i-a dat tânărului prioritate într-o intersecție. Biciclistul a lovit mașina cu roata foarte încet.

După câteva minute bune, dornică de răzbunare, conducătoarea auto s-a întors și a pornit în urmărirea biciclistului. La un moment dat, aceasta l-a ajuns și doborât cu mașina, din spate.

Tânărul a chemat poliția după ce a văzut parcată mașina agresoarei. “Cred că ar trebui să-ți faci un control psihologic”, i-a transmis șoferiția biciclistului, de față cu omul legii. Cei doi participanți la trafic au fost duși la secție pentru a da declarații.

“Mă aflam pe strada Vergului când mi s-a tăiat fața. Am oprit și i-am ciocănit în geam si am mers mai departe, când lângă mine apare aceeași mașină. La aproximativ 100 metri am fost lovit si dărâmat de pe bicicletă, urmând ca șoferul să fugă de la locul accidentului. M-am ridicat si după încă 150 metri văd mașină parcată. Mă duc să vorbesc cu șoferul dar acesta a dat cu spatele si mi-a lovit bicicleta. Norocul meu a fost ca prin zona a trecut o mașină de poliție”, a scris biciclistul la explicația video-ului de pe YouTube.

Ce părere ai?

Vezi AICI IMAGINILE!

Adaugă un comentariu