Renault Captur: primele fotografii oficiale

Renault a prezentat primele fotografii originale ale lui Captur, noul sau SUV de clasa mica. Realizat pe platforma lui Clio, Captur poarta semnatura inconfundabila a designerului sef Laurens van den Acker, combinand stilul si pozitia de conducere tipice pentru un SUV, modularitatea si spatiul interior ale unui MPV si agilitatea demna de un hatch compact.

Cu o lungime de numai 4,12 metri, Captur promite un spatiu interior generos, subliniat de pozitionarea avansata a parbrizului, in stilul monovolumelor. De la creatorii lui Espace ne asteptam la un intyerior spation si modulabil, iar Renault promite exact aceasta. Portbagajul va avea, de asemenea, un volum generos.

Plansa de bord este asemanatoare cu cea a noului Clio, iar producatorul francez ne anunta o dotare de serie bogata. Aceasta include, printre altele, acces fara cheie, asistenta la pornirea din rampă, camera si senzori de parcare pentru mersul cu spatele si, nu în ultimul rand, Renault R-Link, tableta multimedia integrata si conectată la Internet.

Captur promite un comportament dinamic exemplar. Gama de motorizari va include unitatile disponibile pe modelul de clasa mica, vedet fiind micul turbo Energy TCe 90 de 0,9 litri si Energy dCi 90, acesta din urma afisand un nivel al emisiilor de CO2 de numai 96 g/km.

 

Adaugă un comentariu