Renault Koleos facelift – preţuri în România

La doi ani de la momentul lansării pe piața europeană, Renault Koleos primeşte o serie de îmbunătăţiri sub toate aspectele, având un design mai impunător la exterior și un confort îmbunătățit la interior.

Koleos primeşte acum un noul motor Blue dCi190 și este primul model din gama Renault vândut în România cu nivelul de echipare Initiale Paris,  versiunea de top a brand-ului francez.

În partea din faţă, Koleos are grila radiatorului mai pronunțată şi o nouă linie cromată de-a lungul întregii lungimi a barei de protecție şi în zona farurilor de ceață. În partea inferioară, scutul de protecție este redimensionat, iar partea din spate a fost refăcută şi prezintă un scut de protecție mai înalt și un element cromat transversal, păstrând armonia cu partea frontală. A treia lumină de frână a fost prelungită, iar evacuarea cromată cu două ieșiri aduce o notă de sportivitate. O nouă culoare de caroserie denumită “Red Milessim” este acum disponibilă, alături de jantele de 19-inchi “Kavea”, cu finisaj diamantat negru.

Renault Koleos facelift - preţuri în România

Echiparea de top Initiale Paris se distinge prin accentele specifice poziționate pe tabloul de bord, volan, panourile ușilor, praguri și covorașe. Geamurile laterale laminate asigură un confort acustic mai mare. Clienții pot alege între două tapițerii noi din piele Nappa: negru titan și gri deschis. Îmbunătățite prin dubla cusătură care pune în evidență design-ul scaunelor, acestea sunt semnate Initiale Paris.

Motorul dCi190 transmite puterea prin intermediul unei cutii automate X-Tronic şi sistemul de transmisie integrală All Mode 4×4-i folosit şi alte modele produse de Alianţa Renault-Nissan a fost personalizat pentru Koleos.

Renault Koleos facelift – preţuri în România cu TVA inclusă

Renault Koleos   echiparea     Zen                        dCi 190 X-Tronic 4WD             36.000 de euro
Renault Koleos   echiparea    Intens                    dCi 190 X-Tronic 4WD             39.500 de euro
Renault Koleos   echiparea    Initiale Paris        dCi 190 X-Tronic 4WD             42.500 de euro

Adaugă un comentariu