Renault Oroch, conceptul bazat pe Duster, surprins în teste în Brazilia

În luna octombrie a anului trecut, Renault prezenta în cadrul Salonului Auto de la Sao Paolo conceptul Duster Oroch. Dup[ cum o sugerează și numele, acesta avea la bază SUV-ul producătorului de la Mioveni și prefigura un viitor pick-up cu cabină dublă.

Zilele acestea, website-ul FlatOut Brasil a publicat o imagine cu un Renault Oroch în timpul unor filmări. Așa cum probabil deja știți, conceptul expus la Sao Paolo avea deja o mulțime de elemente gata pentru producție, ceea ce înseamnă că versiunea de stradă va sosi cu puține modificări de ordin estetic.

Cât despre motorizare, Renault va utiliza același propulsor de 2,0 litri benzină cuplat fie la o cutie manuală cu șase rapoarte, fie la una automată cu patru trepte. Sistemul de tracțiune integrală va fi disponibil pe lista de opționale.

Un alt lucru interesant este acela că imagine vine la doar câteva zile după ce v-am prezentat o serie de fotografii cu o Dacia Duster Pick-Up cu cabină dublă realizată în colaborare cu Romturingia. Să ne facă Dacia vreo surpriză la Frankfurt? Rămâne de văzut.

Via | WCF