Renault R5 Turbo a inspirat ediția de teniși Racing Shoe5 ce se va vinde în magazin virtual.

După succesul primei colecții „genR5', Renault lansează o ediție limitată de 960 de perechi de teniși inspirați de R5 Turbo.

Începând cu data de 15 mai, 960 de perechi de teniși Renault Racing Shoe5 vor fi vândute exclusiv via nft.renault.com. Primul magazin virtual al mărcii Renault va oferi o experiență de cumpărare imersivă, în context grafic 3D.

Colecția poate fi văzută pe nft.renault.com, primul magazin virtual 3D Renault. Showroom-ul online se mândrește cu o experiență audio-vizuală cu totul nouă. După ce au ales mai întâi un avatar, vizitatorii pot descoperi ediția de colecție Racing Shoe5 în culorile R5 Turbo.

Fiecare pereche de teniși, numerotată individual, va fi fabricată odată ce versiunea NFT a fost achiziționată. Acestea vin cu un pașaport digital, în format NFT, care atestă dreptul de proprietate și autentifică originea materialului folosit la realizarea lor.

Colecția include șase modele personalizate: cinci inspirate de modelele emblematice R5 Turbo și un al șaselea design, dezvoltat alături de comunitatea web3 R3NLT, ca un tribut adus show-car-ului R5 TURBO 3E.

Renault a preluat caracteristicile-cheie ale iconicului R5 Turbo în dezvoltarea pantofilor de colecție: înclinația din spate a pantofului reprezintă șasiul mașinii, interiorul a fost inspirat de tapițerie, iar șireturile sunt similare centurilor de siguranță.

Ca ultim tribut, fiecare model a fost făcut în 160 de perechi unice, inspirate de cei 160 de cai putere ai lui R5 Turbo. Renault împinge inovația și mai mult prin integrarea unui cip NFC în pantof. O scanare a acestui cip declanșează recuperarea certificatului de autenticitate sub formă de NFT. Conține actul de identitate al pantofului: compoziție, materiale, proces de fabricație. Aceste date sunt înscrise pe blockchain.

Toate cele 960 de perechi de teniși sunt fabricate din piele certificată LWG (Leather Working Group). Fiecare pereche unică, numerotată individual, va fi realizată în urma achiziționării versiunii NFT pentru 265 de euro.

Membrii comunității R3NLT vor avea acces exclusiv la magazinul online pe 15 mai. A doua zi, site-ul va fi deschis pentru oricine s-a înscris pentru acces anticipat. În cele din urmă, accesul general al publicului la nft.renault.com se va face începând cu data de 17 mai.

“RACING SHOE5 este un semn clar că a fi parte din programul R3NLT înseamnă a fi parte dintr-o relație specială cu marca Renault!' subliniază Arnaud Belloni, Global Marketing Director Renault. „Tot ce a fost necesar pentru a trăi experiența RACING SHOE5 a fost să deschidem porțile primului nostru magazin online dedicat acestei ediții de colecție.'

Adaugă un comentariu

Articole similare