Replici ale șoferilor care i-au lăsat mască pe polițiști: “Nu mi-o puneți dumneavoastră?”

Mulți dintre conducătorii autohtoni nu ratează ocazia să le ceară explicații polițiștilor pentru propriile greșeli. Unele replici sunt arhicunoscute, iar altele sunt de-a dreptul surprinzătoare:

În ani de carieră, polițiștii de la circulație au întâlnit tot felul de șoferi, unii mai glumeți, alții puși pe harță. “Aşa e munca cu omul. Sunt situaţii plăcute, interesante, dar sunt şi multe momente complicate, indecente. Munca noastră e dedicată, în special, pentru a preveni evenimentele neplăcute, nu pentru a ne face norma de amenzi, cum se spune. Femeile sunt cele mai tupeiste, cele trecute de 30-35 de ani. Recurg la tot felul de tertipuri, inclusiv la replici cu tentă sexuală”, a povestit un polițist pentru Adevărul.

Lecția dată de un polițist unui conducător auto care i-a reproșat: Eu îți plătesc salariul!’

Una dintre cele mai surprinzătoare replici a venit de la o șoferiță care circula fără centură: “Nu mi-o puneţi dumneavoastră, domnule poliţist?”.

Întrebat de poliţist dacă a băut, un şofer a răspuns: „De unde ştii, ce ai băut cu mine?’. Altul a replicat: „Dar de unde! Nu m-a bătut nimeni’.

Un alt conducător auto transporta deasupra maşinii un sicriu pe care nu l-a asigurat şi pe care l-a luat vântul. . Prezenţa poliţiştilor nu l-a intimidat, ci a spus că socra nu vrea la groapă sugerând că ar fi mortul în sicriu. De fapt, coşciugul era gol.

Articole similare