Reprezentativ pentru spiritul mărcii: MINI Cooper S Classic Trim, originalul vremurilor actuale este o tentație completă.

Oferta cuprinzătoare de sisteme de propulsie disponibilă pentru cea de-a cincea generație MINI Cooper corespunde unor profile de utilizare diverse. Pe de altă parte, cine dorește estetică rafinată la modul minimalist și un caracter sportiv ca o continuare relevantă pentru dinastia versiunilor Cooper, se poate orienta fără ezitări către noul MINI Cooper S Classic Trim.

Sub capota acestuia se găsește o motorizare alimentată cu benzină având patru cilindri care pune la bătaie puterea maximă de 204 CP. Comportamentul dinamic are acuratețea și rigoarea potrivite pentru a susține prestațiile motorizării, rezultând acea senzație „go-kart' incomparabilă pe care s-a bazat dintotdeauna succesul modelelor MINI Cooper.

MINI Cooper S Classic Trim poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 6,6 s mulțumită excelentei caracteristici de cuplu specifică propulsorului 2.0 TwinPower Turbo. Valoare de vârf a cuplului se ridică la 300 Nm. În aceste condiții, consumul combinat de 6,2-6,1 l/100 km al lui MINI Cooper S este cu atât mai demn de a fi apreciat.

Pentru MINI Cooper S sunt propuse patru linii de finisare, însă MINI Cooper S Classic Trim are un farmec aparte. Nuanța Ocean Wave Green aduce o discretă tentă retro, fiind etalată din plin pe suprafețele simplu conturate ale caroseriei. Tot versiunii MINI Cooper S Classic Trim îi este specific contrastul negru-bleu care predomină în designul interior. Scaunele cu tapițerie gri Vescin contribuie la punerea în valoare a temei cromatice respective.

Adaugă un comentariu

Articole similare