Restart pentru Programul Rabla: 15.000 de vouchere noi

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a anuntat oficial reluarea Programul Rabla 2012. Noua etapa debuteaza maine, 8 august, prin alocarea unui lot suplimentar de 15.000 vouchere, disponibile la toate centrele Remat autorizate.

 Programul de stimulare a innoirii parcului auto national din acest an nu aduce niciun fel de modificari fata de editia precedenta, cuantumul primei de casare fiind stabilit la aceeasi valoare de 3800 lei. Pentru fiecare masina veche predata la REMAT romanii vor obtine un tichet valoric nenominal. Posesorul unui automobil vechi predat deja spre casare are posibilitatea de a vinde voucherul, dar si de a achizitiona inca doua tichete pentru a beneficia de reducerea maxima posibila in cadrul programului. Pentru achizitionarea unui autovehicul nou pot fi utilizate cel mult 3 tichete valorice, astfel ajungandu-se la o reducere considerabila de aproximativ 2.600 euro. 

Lista producatorilor si importatorilor autorizati, precum si cea a centrelor de colectare incluse in program, vor fi publicate de Administratia Fondului de Mediu abia la sfarsitul acestei luni pe site-ul afm.ro, in cadrul sectiunii dedicate Programului de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National 2012.

Adaugă un comentariu