Restricții pe drumul vechi spre Litoral, până la sfârșitul lunii octombrie

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) avertizează conducătorii auto că, în această perioadă, pe DN2 și DN2A (drumul vechi spre Litoral) se derulează mai multe transporturi cu gabarit depășit, care vor afecta circulația.

CNAIR anunță că, în perioada 21.10.2019 – 30.10.2019, se vor desfășura patru transporturi cu depășiri pe traseul: IMGB București – Centura București – DN2 – Urziceni – DN2A – Slobozia – DN2A – Țăndărei – DN2A – Giurgeni – DN2A – Ovidiu – A4 – Constanța Poarta 7. Vehiculele transportă echipament industrial. Lățimea maximă a vehiculelor este 6 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

De menționat că, în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile, publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale acestor transporturi sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Adaugă un comentariu