Au dus un Rolls-Royce Cullinan în off-road și i-au aflat slăbiciunea (VIDEO)

Două femei curajoase au înscris un Rolls-Royce Cullinan de 400.000 $ într-un raliu și au înțeles ce îi lipsește pentru a fi (și mai) capabil în off-road.

Citește și:

Coronavirus: vom putea să plecăm cu mașina după 15 mai din oraș spre mare sau munte?

Sunt multe locuri în care îți imaginezi că i-ar sta bine unui Cullinan și niciunul dintre ele probabil că nu este în afara asfaltului. Motor car-ul de la Rolls-Royce a fost construit pentru a face față și aventurilor off-road (moderate): are gardă la sol reglabilă, tracțiune integrală, direcție integrală și un V12 de 6,75 litri cu 571 CP și 850 Nm, adică mult mai mult decât ai avea nevoie.

Însă cei care dau peste 300.000 € pe un colos al opulenței probabil că au altceva în gând decât competițiile motorizate. Tocmai de aceasta experiența documentată de RoadShow în clipul de mai jos este o ocazie rarisimă de a-l vedea pe  Cullinan într-un tablou inedit: un raliu de navigație.

Mai precis, Rebelle Rally, o competiție anuală desfășurată în State, care se întinde pe 2.000 de kilometri și este dedicată exclusiv echipajelor feminine.

Ce am învățat din pățaniile celor două cutezătoare concurente din Cullinan? Că nu găsești „încălțăminte’ adecvată pentru jantele lui de 21 de inci. Și că dacă pornești cu una dintre uși neînchisă complet, mașina intră în limp mode, ceea ce poate stârni o ușoară panică în șoferul care plimbă un Rolls de împrumut prin off-road, fără să înțeleagă de ce mașina nu mai trage.

Iată cum s-a încheiat experiența:

Adaugă un comentariu