Opulență mistică: Rolls-Royce Wraith Kryptos poartă mesaje ascunse

Rolls-Royce dedică iubitorilor de mașini de lux și de ghicitori Wraith Kryptos Collection, o mașină care te provoacă să o descoperi în cu totul alt sens.

Citește și:

Cinci greșeli frecvente pe care le fac șoferii cu sistemul de aer condiționat

Rolls-Royce ne-a obișnuit ca fiecare ediție specială să fie inspirată de o poveste, iar cea mai recentă colecție disponibilă pentru Wraith este probabil cea mai cool idee din industria auto a ultimilor ani. Kryptos Collection este, așa cum îi sugerează și numele, inspirată din arta de a decoda mesaje.

„Cifrurile, ascunse la vedere, contribuie la călătoria criptografică din mașină. Această colecție captivează privitorii dar îi răsplătește pe cei care depun efortul de a se uita cu atenție și de a învăța ceea ce este nevăzut’, descrie producătorul britanic Wraith Kryptos.

Practic, simbolurile găsite pe planșa de bord, pe plafonieră și pe tetieră nu arată doar cool, dar ascund totodată și un mesaj, pe care cumpărătorii (sau oricine altcineva are acces la ele) să îl decodifice.

„Denumirea Kryptos provine din greaca veche și descrie ceva nevăzut, ascuns și codat, chiar mistic. Cifrurile au fost folosite de-a lungul ultimelor mii de ani, captând imaginația celor mai strălucitoare minți’, a spus designerul Katrin Lehmann, a cărei semnătură este purtată de Wraith Kryptos Collection.

Rolls-Royce nu a publicat prețul de achiziție pentru Wraith Kryptos Collection, însă a spus că doar 50 de astfel de exemplare vor fi produse.

Adaugă un comentariu