(P) România Joacă Tenis. Tenis la superlativ în peste 30 de turnee simultane

3, 2, 1… start la sport si distractie cu Romania Joaca Tenis! Cel mai mare simultan de tenis desfasurat la noi in tara va avea loc in weekendul 9-10 mai, in 25 orase. Romania Joaca Tenis este un eveniment de mare amploare in calendarul circuitului Tenis Partener, destinat sportivilor amatori, ce reprezinta un debut excelent al sezonului de vara 2015. Sute de jucatori de tenis de pe teritoriul tarii, dar nu numai, se vor intalni in competitii desfasurate in aer liber si programate sa aiba loc in acelasi timp.

Startul la miscare pe zgura se va da pentru al 5-lea an consecutiv in cadrul Romania Joaca Tenis, iar pe jucatori ii asteapta doua zile intense, pline de concentrare si energie. Agitatia va incepe de saptamana viitoare in peste 30 de cluburi din 24 de orase din tara, dar si de peste granita, respectiv in Chisinau, urmand sa aiba loc in total peste 30 de turnee de tenis. Printre orasele din Romania care vor fi in lumina reflectoarelor in weekendul 9-10 mai se numara Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Targu Mures, Craiova si Mamaia.

Romania Joaca Tenis este un eveniment frumos si special pentru ca reuneste sute de oameni care iubesc sportul si le ofera spatiul necesar manifestarii acestei pasiuni pentru tenis, dar si un mediu excelent de relaxare si socializare. Desfasurarea de forte este impresionanta, fiind nevoie de organizare pana la cel mai mic detaliu, pentru ca vorbim de cel mai mare simultan de tenis derulat vreodata la noi in tara. Am venit cu elemente noi, dar si cu multe surprize, iar in acest an asteptam peste 1.500 de amatori de tenis sa ia parte la acest eveniment. Oricine se poate numara printre ei, asadar invitatia «lets tennis!» e lansata in mod oficial', a declarat Catalin Mocuta, presedintele agentiei de marketing sportiv MPG, care coordoneaza circuitul Tenis Partener.

Alaturi de Tenis Partener se afla eJobs, campionul in recrutarea online din Romania, care incurajeaza pe toata lumea sa se inscrie in circuit si sa ia cateva portii sanatoase de miscare in aer liber, de socializare si nu in ultimul rand, relaxare. Tenisul, ca si cariera profesionala, aduce satisfactii veritabile si da valoare celor mai frumoase momente pe care le traim!

Cea mai mare diversitate de probe posibilă

Iubitorii de miscare prezenti in teren la Romania Joaca Tenis vor avea parte de cea mai mare diversitate de probe disponibile. Astfel, vor fi probe dedicate juniorilor cu varste intre 11 si 15 ani, probe destinate exclusiv genului feminin pasionat de tenis, probe de simplu si dublu pentru toate nivelurile de joc, unele dintre ele beneficiind chiar si de categorii de varsta in cadrul probei. Toti participantii vor primi tricoul oficial al evenimentului Romania Joaca Tenis, ce va avea un design special.

Editia a 5-a a simultanului de turnee Romania Joaca Tenis si-a deschis portile virtuale pentru inregistrare pe pagina oficiala www.romaniajoacatenis.ro, iar jucatorii au ocazia sa se informeze, sa studieze formatul evenimentului si sa isi rezerve un loc pana luni, 4 mai 2015, ora 20:00, cand se vor inchide inscrierile.

In calendarul circuitului Tenis Partener, Romania Joaca Tenis reprezinta o etapa de pregatire si o rampa de lansare pentru turneele Platinum si pentru Bucurestiul Joaca Tenis, unul dintre cele mai asteptate evenimente de catre jucatori. Prima editie a Romania Joaca Tenis din 2011 a luat startul cu aproximativ 20 de turnee desfasurate in 15 orase, iar recordul la numarul de jucatori s-a atins in 2012 cand au avut loc 1.550 de inscrieri.

Descoperă plăcerea adevărată pentru tenis!

Participantii la turneele Tenis Partener au abilitati diferite, acestea fiind incadrate in mai multe niveluri de joc si permitand oricarui doritor sa intre in aceasta lume sportiva deosebita. Nivelurile 4 si 5 sunt dedicate incepatorilor, iar acestea urca pana la nivelul 9 unde se intalnesc jucatorii experimentati. Daca esti incepator si vrei sa descoperi placerea adevarata de a juca tenis, incearca experienta inedita pe care ti-o ofera un turneu creat special pentru amatori. Prin Tenis Partener, peste 13.000 de jucatori din intreaga tara au ales sa isi petreaca timpul liber practicand tenisul intr-un mod organizat si au format astfel o comunitate dinamica care incurajeaza un stil de viata sanatos si activ. Intra pe site-ul oficial www.tenispartener.ro si alege unul dintre cele 2 tipuri de conturi. Vei beneficia de un cont personal si un profil de jucator cu informatii despre activitatea ta si, bineinteles, vei intra in clasamentele comunitatii Tenis Partener.

Pentru mai multe detalii despre turneele Romania Joaca Tenis, niveluri de pregatire, regulament, taxa de participare, program si premii puse la dispozitie de organizatori si de sponsori, te invitam sa vizitezi www.tenispartener.ro si www.romaniajoacatenis.ro. Pe pagina de Facebook a sistemului Tenis Partener vor fi publicate ultimele noutati, precum si pozele din cadrul turneelor.

Adaugă un comentariu