S-a făcut sens giratoriu la intersecția dintre Dimitrie Pompeiu și Șoseaua Petricani

Lucrările la sensul giratoriu dintre bulevardul Dimitrie Pompeiu și Șoseaua Petricani au fost încheiate în cursul zilei de luni, după ce fuseseră începute tot luni.

Intersecția dintre bulevardul Dimitrie Pompeiu și Șoseaua Petricani era una dintre cele mai aglomerate din București. Anunțul instalării unui sens giratoriu a fost făcut de primăria Municipiului București.

Accident filmat live, în București! Vinovat nu ar fi fost cel care a trecut pe roșu. Cum e posibil? | VIDEO

„În vederea fluidizarii traficului rutier, prin evitarea conflictelor de acces intrare-ieșire cu viraj stânga din str. Dimitrie Pompei, va informăm că începând din dată de 15.11.2017, ora 11.00, Administrația Străzilor a demarat lucrările de execuție a sensului giratoriu temporar în locația Str. Dimitrie Pompei cu Sos.Petricani, conform avizului Comisiei Tehnice de Circulație din dată de 19.10.2017′, anunța, miercuri, Primăria Capitalei, printr-un comunicat.

Cine este șoferul care a ieșit cu bâta în mână, fiind cu mașina pe contrasens – VIDEO

Eficient și rapid! Uite cum se ridică mașinile în Turcia | VIDEO

Până acum, pentru a efectua aceste viraje la stânga, de cele mai multe ori şoferii erau obligaţi fie să forţeze intrarea în intersecţie, şi să-i oblige pe cei cu prioritate să încetinească sau să oprească, fie să aştepte foarte mult până când puteau efectua în siguranţă acest viraj

Adaugă un comentariu

Articole similare