Scandal în trafic! Un șofer al cărui BMW a fost zgâriat și-a pierdut mințile și a atacat cu bâta de baseball | VIDEO

În trafic, uneori, șoferii își pierd mințile. Cel mai bun exemplu este un conducător auto al unui BMW care și-a vărsat nervii pe un alt participant la trafic, fără să țină cont că în mașina celui din urmă era un copil.

Se pare că un accident minor poate avea urări grave, mai ales dacă unul dintre șoferi este agresiv. Astfel, un conducător auto de 18 ani, șoferul unui BMW, a sărit la bătaie cu o bâtă de baseball, pentru că a fost acroșat ușor, de un alt participant la trafic mai în vârstă.

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Când va intra în vigoare NOUA TAXĂ! Într-un fel sau altul, TOȚI O VOM PLĂTI!

Tânărul, care era și începător, s-a dat jos cu bâta și a început să lovească automobilul celuilalt. În tot acest timp, mai mulți oameni prezenți la fața locului l-au filmat pe agresor și l-au îndemnat la calm.

Ce mașină deține Viorica Dăncilă, premierul României

Ce mașină conduce Carmen Dan, Ministrul de Interne

Un martor a povestit pe Facebook: “Un copil de câtiva ani a trăit clipe de groază din cauza unui șofer de 18 ani, care conducea un BMW. Incidentul a avut loc ieri în municipiul Botoșani. La volanul mașinii în care se află copilașul se află un domn în vârstă de 67 ani. Nu a fost atent la schimbarea benzii de mers si a zgâriat putin BMW-ul tânărului posesor de permis”.

Urmarea se poate vedea pe imaginile de mai jos.

Adaugă un comentariu