Schumacher de Moldova! Cu ce viteză a fost prins un tânăr!

Cine ar fi crezut că unul dintre cei mai buni piloți este din Moldova? Polițiștii de la Brigada Rutieră din Chișinău au prins un șofer care circula cu 250 km/h.

Șoferul unui Porsche Boxster a fost surprins de aparatele radar circulând cu viteza de 250 de km/h. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Inspectoratului Național de Patrulare al IGP.

“La două zile după ce pe traseul Chișinău – Leușeni, din cauza vitezei excesive, s-a produs un accident grav în urma cărora 3 persoane au decedat, la 19 mai curent, un alt șofer a fost surprins de polițiștii de patrulare conducând cu peste 250 de km/h, pe același traseu”, au scris oamenii legii.

Aceștia au adăugat: “Odată fixată de aparatul radar al unei mașini de patrulare, informația a fost transmisă tuturor echipajelor aflate în apropiere, iar în preajma postului Vamal Leușeni automobilul de marcă „Porsche Boxster’ a fost stopat de polițiștii Batalionului 3 al Inspectoratului Național de Patrulare”

Vitezomanul are 35 de ani și este din Chișinău. Întrebat de ce a condus cu o asemenea viteză, bărbatul a recunoscut că se grăbea la o competiție sportivă în România. Șoferul  s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei și 5 puncte de penalizare.

Adaugă un comentariu