Noutăți despre starea lui Schumacher: E din nou cu ochii pe Formula 1

Michael Schumacher face progrese în ceea ce privește starea de sănătate! Un apropiat al fostului pilot recunoaște că a urmărit recent o cursă de Formula 1 la televizor alături de Schumacher, chiar în casa acestuia din Elveția.

Vestea-bombă provine de la Jean Todt, fostul șef al Ferrari și actualul președinte al FIA (Federația Internațională de Automobilism). Acesta susține că l-a vizitat de curând pe Michael Schumacher în Elveția și că au urmărit împreună la televizor o cursă de Formula 1.

Întotdeauna am grijă când fac astfel de declarații, dar este adevărat. Am urmărit o cursă împreună cu Michael Schumacher, la el acasă, în Elveția‘, le-a declarat Todt jurnaliștilor de la Fox Sports Australia. „Michael este pe cele mai bune mâini posibile și este foarte bine îngrijit. Nu renunță, luptă în continuare‘.

 

Citește și:

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

Fără să ofere prea multe detalii, președintele FIA a continuat: „Familia lui luptă la fel de mult. Bineînțeles, prietenia noastră nu poate fi exact cum era odată, pentru că nu mai există aceeași comunicare‘.

În decembrie 2013, Michael Schumacher s-a accidentat grav pe pârtia de schi. Verdictul medicilor a fost „traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală’. De atunci, fostul campion se află într-un proces continuu de recuperare. Este monitorizat non-stop de un staff medical format din 15 medici și asistente, dar starea lui de sănătate rămâne în continuare un mister pentru public.

Nicio fotografie sau înregistrare video post-accident nu a fost publicată până acum, familia pilotului făcând tot posibilul să-i asigure intimitate maximă. Totuși, se pare că îl vom revedea pe Schumi pentru prima oară într-un documentar despre viața și cariera lui.

 

Sursa foto: Michael Cooper / ALLSPORT, via Wikimedia Commons

Adaugă un comentariu