Primele imagini cu Schumacher după accident, incluse într-un nou documentar

Un nou documentar despre cariera lui Michael Schumacher va fi lansat anul acesta, în decembrie. Cu această ocazie, presa germană scrie că vom urmări în premieră absolută imagini cu fostul campion de Formula 1 după accidentul grav de schi din 2013.

Pentru a sărbători 25 de ani de la primul Campionat Mondial al Piloților la care a participat Michael Schumacher, publicația Motor Sport Magazine scrie că în curând va ajunge pe marele ecran un documentar oficial dedicat fostului campion. Intitulat pur și simplu „Schumacher’, filmul se va axa pe viața profesională a neamțului, pe cariera sa impresionantă în Formula 1.

Totuși, presa germană scrie că pelicula va include și interviuri cu câțiva dintre membrii familiei Schumacher: Corinna, soția fostului campion, și Rolf, tatăl acestuia. De asemenea, se zvonește că documentarul va ilustra scene de la cea de-a 50-a zi de naștere a lui Michael Schumacher, dezvăluind astfel primele imagini cu acesta după accidentul din 2013.

Potrivit Motor Sport Magazine, un trailer al documentarului va fi proiectat în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes. Ediția din 2019 se desfășoară în perioada 14 – 25 mai, astfel că primele imagini ar trebui să fie publicate online până la finalul săptămânii viitoare.

Michael Schumacher – Primele imagini după accidentul de schi

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

În decembrie 2013, Michael Schumacher s-a accidentat grav pe pârtia de schi. Verdictul medicilor a fost „traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală’. De atunci, fostul campion se află într-un proces continuu de recuperare. Este monitorizat non-stop de un staff medical format din 15 medici și asistente, dar starea lui de sănătate rămâne în continuare un mister pentru public.

Nicio fotografie sau înregistrare video post-accident nu a fost publicată până acum, familia pilotului făcând tot posibilul să-i asigure intimitate maximă. Cu toate acestea, unii vecini susțin că l-au văzut recent pe Schumacher în Mallorca, unde ar fi petrecut cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani.

 

Sursa: motorsportmagazine.com / Sursa foto: flickr.com/photos/schumigirl1956

Adaugă un comentariu