VIDEO – Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Filmare tragicomică, surprinsă pe Autostrada A3 București-Ploiești. Un tânăr care conducea în stare de ebrietate a fost tras pe dreapta de polițiști și rugat să sufle în aparatul etilotest, pentru a i se stabili alcoolemia. După câteva secunde de expirație intensă, șoferul leșină.

Timp de opt secunde a suflat șoferul în etilotest, înainte de a se prăbuși pe banda de urgență a autostrăzii A3. Polițistul care aștepta rezultatul testului este vizibil uimit și se grăbește înspre tânăr pentru a-l ajuta să-și revină. „Lasă, că-l ducem la spital‘, spune agentul care filmează.

Ulterior, tânărul băut și-a recăpătat cunoștința, iar polițiștii l-au anunțat ce îl așteaptă în continuare: „Mergem la sânge, că ai probleme (n.r. recoltarea probelor biologice, pentru a determina concentrația de alcool în sânge). O să ți se anuleze permisul de conducere, da?‘.

 

Citește și:

Titi Aur, despre greșeala care l-a costat viața pe Răzvan Ciobanu. Care a fost cauza morții?

Detalii de la locul tragediei în care a murit designerul Razvan Ciobanu

Lacrimi în ochii pasionaților: era motoarelor aspirate se apropie de sfârșit

Cum arată Trabantul cu cel mai impresionant habitaclu din istoria modelului

VIDEO – O mașină Tesla Model S explodează spontan, în parcare

VIDEO – Un șofer de troleibuz face plăți online în timp ce conduce. „Cu greu mai controla volanul!

 

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest – Ce alcoolemie avea?

Aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,17 miligrame/litru de alcool pur în aerul expirat. La această valoare, fapta constituie contravenție și atrage suspendarea permisului de conducere timp de 90 de zile. În plus, se acordă o amendă de la 9 la 20 de puncte-amendă.

În timp ce tânărul se conformează deciziei polițiștilor fără a opune rezistență, după cum vedem în clipul video de mai jos, alți șoferi români apelează la diverse trucuri în speranța că vor reuși să își ascundă starea de ebrietate. Oricât de ingenioși s-ar crede aceștia, metodele lor nu funcționează.

 

Sursa foto: captură ecran stirileproprahova.ro

Adaugă un comentariu