VIDEO – Un șofer de troleibuz face plăți online în timp ce conduce. „Cu greu mai controla volanul!”

Un șofer al STB (Societatea de Transport București) a fost surprins butonând telefonul mobil în timp ce conducea. Filmarea, realizată de un călător, îl înfățișează pe acesta în plin proces de efectuare a unei plăți online, având ambele mâini ocupate.

Imaginile au fost surprinse într-un troleibuz de pe linia 91, din București. „Omul ăsta nu are nicio treabă cu transportul pasagerilor STB. Tot drumul a stat pe telefon și după cum se poate vedea și în video, cu o mână ținea telefonul, cu cealaltă cardul bancar și cu greu mai controla volanul troleibuzului 91…‘, scrie realizatorul clipului video.

Însoțită de fotografii, filmarea a fost publicată pe Facebook, de unde a ajuns mai departe în atenția conducerii companiei de transport. „Am inițiat constituirea unei comisii de cercetare disciplinară a angajatului în cauză. Siguranța călătorilor este prioritatea noastră și, în consecință, nu acceptăm asftel de comportamente‘, a declarat Andrei Creci, directorul STB, citat de hotnews.ro.

 

Citește și:

Dacă îți vinzi mașina, autoritățile îți vor înapoia o parte din banii plătiți pe rovinietă

Restituirea taxelor auto – Ministrul Finanțelor anunță un nou termen

Pericolele utilizării telefonului la volan explicate de Adrian Grigore

Călătorie virtuală în timp – Cum arăta o plimbare cu mașina prin București în 1993

Autostrada Soarelui arată ca după bombardament! „Dacă era motociclist, își pierdea viața

Depășire extrem de periculoasă, filmată cu camera de bord – „Alooo, poliţia, unde sunteţi?

Căruță scăpată de sub control, în Bacău! Caii galopează pe cont propriu, pe șosea

 

În comentariile lăsate clipului pe Facebook, unii utilizatori recunosc că acest obicei este des întâlnit în rândul șoferilor STB: „Sunt mulți care fac asta și mai sunt unii care se cred la raliu: demarează în trombă, pun frână brusc – parcă transportă cartofi, nu oameni‘.

Alții îl critică pe cel care a filmat, sugerând că fiecare ar trebui să își vadă de treaba lui: „Ce simplu este să faci rău. Acum, în prag de Sărbători…
Paște fericit!’, comentează un internaut.

Omul ăsta nu are nicio treabă cu transportul pasagerilor STB. Tot drumul a stat pe telefon și după cum se poate vedea și…

Publicată de Mihai Cristian Ionescu pe Luni, 22 aprilie 2019

 

Sursa foto: captură ecran Facebook/Mihai Cristian Ionescu

Adaugă un comentariu