Cum încearcă șoferii români să păcălească etilotestul? Metodele mai puțin ortodoxe folosite

Conducătorilor auto care beau înainte de a se urca la volan le este cel mai frică de alcooltest, dispozitivul folosit de polițiști pentru a-i depista pe cei care au consumat alcool.

Poliţiştii Serviciului Rutier se confruntă zi de zi cu șoferi care au consumat alcool înainte de a se urca pe scaunul șoferului. În încercarea de a scăpa de amendă sau de dosar penal, conducătorii auto au tot felul de scuze, unele penibile, altele mai plauzibile.

SCENE INCREDIBILE! A intrat cu mașina în centrul istoric și a amenințat că VA CĂLCA OAMENI!

MARE ATENȚIE! Dacă ai maxim 5.000 de euro, astea sunt MAȘINILE PE CARE TREBUIE SĂ LE CUMPERI!

ROAD RADE FILMAT în ROMÂNIA! După ce au văzut clipul, polițiștii au luat o DECIZIE INCREDIBILĂ!

Prima mașină adevărată fabricată în România! Se vindea ca pâine caldă!

NOILE MAȘINI ALE POLIȚIEI de 50 de milioane de euro! Uite ce pot cumpăra! FOTO

Mulți șoferi spun că ba au consumat salată cu mult oțet, ba gogonele, ba mere verzi.  „Gradele din oţet, indiferent de care este acesta, sunt acetice, nu alcoolice. Dacă cineva consumă prea mult oţet, cel mai probabil, se va alege cu un ulcer, nicidecum cu o stare de ebrietate’, a explicat comisarul-şef Gabriela Iacob, şeful Biroului Rutier Mangalia pentru cugetliber.ro.

Acesta a adăugat: “Merele verzi nu se fac ţuică în organism şi nici alte fructe. Nu suntem alambicuri. Oţetul dintr-o salată, merele verzi sau murăturile nu au absolut nicio relevanţă la o testare cu etilotestul sau la o analiză de sânge. Alcoolemia depistată provine strict din alcoolul pur consumat”.

Unii aleg pătrunjelul să ascundă urmele

Unii șoferi apelează la pătrunjel pentru a nu mirosi a alcool. Conform specialiștilor, pătrunjelul nu face decât să schimbe halena, mirosul emanat prin respiraţie. Aparatul Dragger depistează prezenţa vaporilor de alcool în aerul expirat, nu a mirosului.

Ce mașină conduce Cosmin Contra, noul selecționer al României

Un șofer a îndrăznit’ să-i dea flash-uri unui taximetrist! Ce a urmat a speriat pe toată lumea! | VIDEO

Toți șoferii trebuie să știe asta! Cum se conduce corect o mașină!

Adaugă un comentariu

Articole similare