Ce mașină conduce Cosmin Contra, noul selecționer al României

Cosmin Contra (41 de ani) a ajuns la un acord cu Răzvan Burleanu pentru preluarea naţionalei României. Fostul fotbalist a lui AC Milan este pasionat de automobile.

Cosmin Contra a investit o parte din banii câștigati în fotbal în constructia a doua vile duplex, ridicate într-un cartier select al Timișoarei. Ulterior, una dintre locuințe a fost transformată în pensiune.

MARE ATENȚIE! Dacă ai maxim 5.000 de euro, astea sunt MAȘINILE PE CARE TREBUIE SĂ LE CUMPERI!

NOILE MAȘINI ALE POLIȚIEI de 50 de milioane de euro! Uite ce pot cumpăra! FOTO

Toți șoferii trebuie să știe asta! Cum se conduce corect o mașină!

Dacia Duster – primele poze cu interiorul!

Un șofer a îndrăznit’ să-i dea flash-uri unui taximetrist! Ce a urmat a speriat pe toată lumea! | VIDEO

Noului selecționer îi plac mașinile puternice și a fost văzut în dese rânduri la volanul unui SUV marca Range Rover. Întrucât Federația Română de Fotbal are un contract de sponsorizare semnat cu grupul Țiriac Auto, cel mai probabil “Guriță” va conduce un automobil (marca Mercedes) din flota pusă la dispoziție de firma de automobile a celui mai bogat român.

Cariera de antrenor a lui Contra

Contra şi-a început cariera de antrenor la Poli Timişoara, apoi a stat pe banca lui Fuenlabrada, înainte să cunoască gloria la Petrolul Ploieşti. Au urmat, de atunci, aventuri nereuşite la Getafe, Guangzhou R&F, în China, şi la Alcorcon, iar din returul sezonului trecut se află pe banca lui Dinamo, pe care a reuşit s-o ducă în play-off şi s-o transforme într-o pretendentă la titlu.

Episodul în care a bătut un polițist

Noul selecționer nu este ușă de biserică. În iunie 2006, soția lui a avut un accident ușor la Timișoara, izbind mașina unui polițist. Impulsiv, “Guriță” a venit la fața locului și a fost acuzat că l-a lovit pe omul legii, alegându-se cu dosar penal. În urmă unui proces, Contra a primit o amendă de 12.000 de lei, scrie gsp.ro.

ATENȚIE ȘOFERI! Uite cum se face PARCAREA PERFECTĂ!

Permisele de conducere vor fi primite prin poștă și vor fi livrate gratuit

Ce șofer inconștient! O femeie a fost surprinsă conducându-și Loganul cu bebelușul în brațe

Intersecţia din România care este unică în Europa

Adaugă un comentariu

Articole similare