Un șofer “a îndrăznit” să-i dea flash-uri unui taximetrist! Ce a urmat a speriat pe toată lumea! | VIDEO

O regulă nescrisă a traficului mioritic spune să nu te pui cu taximetriștii. Acest lucru nu l-a înțeles un șofer din Galați care a avut de furcă cu un taximetrist recalcitrant.

Un conducător auto care mergea regulamentar a observat că un taximetrist a oprit în mijlocul străzii pentru ca pasagerii pe care îi transporta să poată să coboare.

MARE ATENȚIE! Dacă ai maxim 5.000 de euro, astea sunt MAȘINILE PE CARE TREBUIE SĂ LE CUMPERI!

NOILE MAȘINI ALE POLIȚIEI de 50 de milioane de euro! Uite ce pot cumpăra! FOTO

Toți șoferii trebuie să știe asta! Cum se conduce corect o mașină!

Dacia Duster – primele poze cu interiorul!

Polițistul l-a oprit pentru un control de rutina, dar ce a urmat întrece orice imaginație

Deranjat de comportamentul taximetristului, cel care circula regulamentar l-a atenționat pe taximetrist cu farurile. Atât i-a trebuit acestuia din urmă. Taximetristul a început să îi taie fața și să pună frână în mod repetat. Ba mai mult, nu i-a permis timp de zeci de metri celui din spatele său să-l depășească.

Comportamentul taximetristului a stârnit reacții pe Internet. “Asta merita sa ramana pieton pentru 90 de zile.Ai facut vreo sesizare la firma?”, a scris un internaut pe site-ul trafictube.ro. Un altul a adăugat: “Sesizare direct la poliție”.

Vezi AICI IMAGINI!

taguri
    Dan says:

    Taximetriștii in general sunt niste panarame dar in cazul de față nu pot să-l acuz. Imbecilul care a făcut filmarea ” victima agresiunii” ar’ trebui “muificat”. Cacanaru’ da din faruri in condițiile in care toată lumea era oprită la trecerea de pietoni. Găsește-ma prietene pe mine te rog și da din faruri sa vezi ce te pleznesc.

    LuciD says:

    Bă Dane, ne sugi și pula ?

    Tibi says:

    Madalino, ce știre ai scris fato, itidai seama ce a facut taximetristu …
    Intrebare: stii cum se comporta in traficul urban din tarile civilizate, soferii atunci cand cineva oprește(PENTRU CA NU ARE UNDE OPRII, SE SI VEDE PE FILMARE)? Taxiuri au aia si pe acolo dar presupun ca esti o săraca care rupe taxiul in Romania,dar afară ne dam cu bus.ul ca e trendy si suntem turiști(de fapt faci gaura in buget), dar na, aici e moka taxiu si facem comenturi si basini.
    Oare masinile stationate pe dreapta, nu cumva ocupau o bandă aiurea/ neregulamentat, acolo unde civilizat puteau opri taxiurile cu clientii care totusi vor sa coboare cat mai aproape posibil de destinatie, sau nenea asta cu flashurile, dece nu procedeaza la fel cand trece granita la Nădlac.
    Cine dreaq te.o fi pus sa scrii, mare greseala a facut,nici macar nu ai vazut unde este stirea

    Taxi says:

    Bravo frate bine le zici!

    Taxi says:

    Bine ia facut nu avea răbdare nici la trecere de pietoni ,Si despre taximetristi se tot spune una si alta dar au experienta mult mai multa decit un Sofer de 3 km pe zi.

    cetatean says:

    dupa 1990 cizmariile au dat faliment ei cizmarii trebuiau sa manince sa facut taximetristi. de aceea nu cunosc legea pantofari pina la moarte .uraaa

    Angelo says:

    Ma sa fiu mai politicos :)) un ga*u m*sii scrie in legislatia pe care o invatam, a da in p*la vai sunteti niste gunoaie cu niste masini de gunoi scris taxi pe el. Eu sincer intram in el, si ii luam asigurarea, nu schimbi banda si tai calea ca ai primit cu flashuri, iti dai seama ce a facut, “a da fleshuri” nustiu asta cu flashuri da am citit ii caz penal :)) parerea mea sunteti njste obositi care 2% reapecta legea. Va credeti invincibili, avem acelasi permis numa ca vi l-ati luat pe spaga acum 25 ani si acum aveti mii de km la activ

    Mîrlanul tot țopîrlan,dar dacă pe mașină nu scria TAXI,cum ar fi fost titlul?Doctorul,anafioa-ta,politicianul,jurnalistul…

    Tibi says:

    @Angelo , acum 25 erai nascut tati?! Altfel ai fi stiut ca permisul cu șpagă il luai doar daca erai foooooooarte prost sau ghinionist la scoala, si picai ca babalau la sală, dar stiai cu covrigu….si oricum suma…era barosana..adica sarea de mie de dolari, si chiar daca ai fi avut mia aia in buzunar trebuia sa cunosti pe cineva fooarte coooioz, cu stele la epoleti.
    A, inca ceva,pe atunci exista si poligonul…lucru pe care astazi e cam greu pentru majoritatea
    Numai bine!

    Liviu says:

    Astea sunt manevre de către terțe persoane de denigrare a taximetriștilor.

Adaugă un comentariu