O dispută în traficul din România s-a terminat cu un accident! Cine este vinovat și ce au decis polițiștii? | VIDEO

Uneori, disputele din trafic sunt greu de evitat, mai ales dacă există doi șoferi orgolioși. Un astfel de conflict s-a terminat cu un accident din care, conform oamenilor legii, vinovat este cel care nu pare să fi provocat cearta.

Un șofer care circula regulamentar a fost depășit și forțat să frâneze de un alt conducător aflat la volanul unei mașini de tranport, mult mai rapid. Întrucât a fost deranjat de claxon, conducătorul din dubă a frânat brusc și cel din spate l-a lovit.

GALERIE FOTO – Bucureștiul este blocat. Cum se circulă la această ora în Capitală

SCENE INCREDIBILE! A intrat cu mașina în centrul istoric și a amenințat că VA CĂLCA OAMENI!

MARE ATENȚIE! Dacă ai maxim 5.000 de euro, astea sunt MAȘINILE PE CARE TREBUIE SĂ LE CUMPERI!

NOILE MAȘINI ALE POLIȚIEI de 50 de milioane de euro! Uite ce pot cumpăra! FOTO

“Poliția a văzut tot filmul și spune că eu sunt vinovat pentru că nu am păstrat distanța regulamentară”, a explicat pe trafictube.ro omul care a și filmat întreaga dispută. Acesta a adăugat cu nemulțumire: “Se pare că în România road rage-ul este legal”.

Oamenii legii au considerat că distanța regulamentară nu a fost păstrată, fără să ia în calcul faptul că șoferul dubei a apăsat frâna în mod intenționat.

Tu crezi că poliția a procedat corect că a aplicat legea în acest caz?

Un șofer a îndrăznit’ să-i dea flash-uri unui taximetrist! Ce a urmat a speriat pe toată lumea! | VIDEO

Ce mașină conduce Cosmin Contra, noul selecționer al României

Toți șoferii trebuie să știe asta! Cum se conduce corect o mașină!

Vezi AICI IMAGINI!

  iuliu says:

  depasire periculoasa, sicanare in trafic si politist IDIOT

  LENE VASILE says:

  Soferul de pe masina de marfa, trebuia sa opreasca pe dreapta in afara carosabilului asigurindu-se ca nu stinjeneste prin actiunea lui voluntara , circulatia celorlalti participanti la trafic;primul lucru pe care trebuia sa-l verifice politistul era sa se convinga, daca oprirea a fost accidentala sau voluntara?!!! trebuie cercetat si sanctionat si politistul !

  Ioan says:

  Sunt 2 etape (faze) succesive in desfasurare: 1. depasirea – soferul autovehiculului de marfa nu executa corect manevra aliniamentul intre 2 curbe fara vizibilitate fiind foarte scurt si pentru ca nu exista spatiu suficient de intrare intre cele 2 autovehicule din fata (ar fi trebuit depasite amandoua odata sau si mai bine avand in vedere traseul – drum ingust , virajat,denivelat etc.- trebuia renuntat la depasire. Rezultatul este intrarea fortata intre vehicule la revenirea din depasire (comportament agresiv) fara a mai fi asigurate distanta de siguranta intre vehicule. Cu toate acestea datorita conducatorului depasit care conduce preventiv si a norocului (nu circula nici o masina din sens opus) totul se termina cu bine. 2. Soferul vehiculului de marfa efectueaza manevre agresive si periculoase de blocare a drumului in final franand violent fara motiv si oprind pe mijlocul drumului. Nu semnalizeaza cand intra pe contrasens. Nici vorba de nepastrarea distantei ci este vorba de manevra agrasiva de blocare in trafic.Soferul depasit nici o vina. Soferul masinii de inghetata trebuia sa ramana fara permis 90 de zile. Modul lui de conducere e o haiducie rutiera. Politistul care a aplicat gresit legea este probabil cunoscut cu soferul agresiv sau cu patronul ca sa nu zic mai mult. Altfel nu avea cum sa greseasca totul fiind evident. Pe cei indignati insa ii provec la o actiune de boicotare a produselor Alpin pana cand firma il descopera pe agresor si il concediaza . Solicit celor de la companie sa faca publice aceste masuri cu dovada ca sunt luate. De asemeni, mai solicit sa suporte pagubele produse ceiluilalt vehicul si sa exprime public scuzele datorate.

  Ionuț says:

  Se pare ca astfel de incidente sunt tot mai dese atat in orasele mari cat si înafara ascestora si nu se iau masuri drastice pentru astfel de situatii …de ce ?! Pentru ca uneori cei care aplică legea o…. cam rastalmacesc…nu neapărat numai in situatia de față…cu replici de genu ” șefu sunt șofer la firma si daca mă lasi fara carnet imi iei pâinea de la gura copiilor…” Ar trebui daca tot se monitorizeaza cu camere si se dau amenzi pentru semafor la galben si rosu tot asa trebuie sanctionate si astfel de iesiri necontrolate…caci alfel se va ajunge cine-i mai tare “are” prioritate si daca nu-l lasi te bate sau mai rau te nenoroceste pe viață si poate iti distruge si masina…

  Stefan says:

  După mine, e evident faptul că polițistul a greșit din următoarele considerente :
  1)Camionul a schimbat banda de circulație, intrând pe contrasens
  2) Camionul a vrut să schimbe din nou banda de circulație (revenind pe prima banda), fără să se asigure și a și frânat.
  De asemenea apreciez și evident faptul că prin frânare a blocat ambele benzi de circulație, spatele camionului fiind pe banda 2 iar botul pe banda 1, făcând astfel imposibilă ocolirea.
  Eu unu aș face plângere împotriva agentului constatator.. și aș ataca PV în instanță.

Adaugă un comentariu