GALERIE FOTO – Bucureștiul este blocat. Cum se circulă la această ora în Capitală

Traficul rutier în București se desfășoară cu dificultate, după ce ANM a lansat o avertizare cod galben de furtună valabilă pentru mai multe județe din România, dar și o avertizare cod portocaliu valabilă pentru judeţele Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea şi Bacău.

SCENE INCREDIBILE! A intrat cu mașina în centrul istoric și a amenințat că VA CĂLCA OAMENI!

MARE ATENȚIE! Dacă ai maxim 5.000 de euro, astea sunt MAȘINILE PE CARE TREBUIE SĂ LE CUMPERI!

ROAD RADE FILMAT în ROMÂNIA! După ce au văzut clipul, polițiștii au luat o DECIZIE INCREDIBILĂ!

Prima mașină adevărată fabricată în România! Se vindea ca pâine caldă!

În urma anunțului meteorologilor, cursurile au fost suspendate în școli din mai multe județe începând chiar cu ora 13, în timp ce în București cursurile vor fi suspendate începând cu ora 17.

Totodată, anumite companii din București și-au trimis angajații acasă mai devreme.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a susținut miercuri, 20 septembrie, în jurul orei 16.00,  o conferinţă de presă la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, în legătură cu informaţiile care circulă în spaţiul public referitoare la avertizările meteo pentru următoarele ore.

În urma anunțului meteorologilor, cursurile au fost suspendate în școli din mai multe județe începând chiar cu ora 13, în timp ce în București cursurile vor fi suspendate începând cu ora 17.

Totodată, mai multe companii din București și-au trimis angajații acasă mai devreme.

În cadrul avertizării cod galben, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, căderi de grindină și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25… 30 l/mp și cu precădere în nord-vestul țării și în zona Carpaților Occidentali pe arii restrânse 50…60 l/mp. Temporar vântul va avea intensificări cu viteze care la rafală vor atinge 55…60 km/h, iar în timpul ploilor vor fi rafale de peste 65…70 km/h și vijelii.

NOILE MAȘINI ALE POLIȚIEI de 50 de milioane de euro! Uite ce pot cumpăra! FOTO

Ce mașină conduce Cosmin Contra, noul selecționer al României

Un șofer a îndrăznit’ să-i dea flash-uri unui taximetrist! Ce a urmat a speriat pe toată lumea! | VIDEO

Toți șoferii trebuie să știe asta! Cum se conduce corect o mașină!

În cazul codului portocaliu, instabilitatea atmosferică va fi deosebit de accentuată și pe arii extinse se vor înregistra cantități importante de apă cuprinse, în general, între 50 și 70 l/mp.

Adaugă un comentariu