Michael Schumacher a fost văzut de vecini în Spania

Michael Schumacher a fost văzut recent pentru prima oară din decembrie 2013 încoace, când a suferit un grav accident de schi, care l-a forțat să se retragă complet din viața publică. Publicația belgiană SudInfo scrie că vecinii fostului pilot de Formula 1 l-au văzut pe acesta în Mallorca, unde deține o vilă.

Deși presa internațională a scris în ultimii ani că Michael Schumacher este tratat permanent în locuința sa din Geneva, sursele publicației belgiene SudInfo susțin că acesta a fost văzut recent în Mallorca, unde familia campionului a achiziționat anul trecut o vilă de 30 de milioane de Euro.

Schumi ar fi aterizat pe insula spaniolă cu un elicopter la finalul lui 2018, iar pe 3 ianuarie 2019 ar fi sărbătorit alături de familie împlinirea vârstei de 50 de ani. Conform revistei germane Bunte, petrecerea a avut loc tot în Mallorca, în Vila Yasmin, unde se pare că legenda F1 a fost văzută din nou zilele trecute.

 

Citește și:

Cutie manuală versus automată: Care este cea mai bună opțiune?

Break versus SUV: Care este cea mai bună alegere pentru tine?

Cum să reduci costurile cu reparațiile mașinii?

Cum vezi dacă rovinieta mai e valabilă?

Bucureștenii vor plăti impozite mai mari

Volkswagen Touareg V8 TDI: noua navă-amiral din Wolfsburg

Cum se acordă stelele Michelin pentru România

Anunțul MAI: Șoferii care fac Live-uri la volan nu vor fi sancționați în aceste zile

Polițist de la Rutieră, lovit de o mașină în timp ce dirija circulația

Șoferii pot scăpa de 2 puncte de penalizare dacă urmăresc filme

Noul Audi 40

Airbag-urile externe ar putea reduce cu 30% gravitatea accidentelor

 

Nicio fotografie cu Michael Schumacher post-accident nu a fost publicată până în prezent, familia sportivului făcând tot posibilul să evite acest lucru.

Neamțul s-a rănit grav pe pârtia de schi în decembrie 2013, iar verdictul medicilor a fost „traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală’. De atunci, fostul campion se află într-un proces continuu de recuperare. Este monitorizat non-stop de un staff medical format din 15 medici și asistente, dar starea lui de sănătate rămâne în continuare un mister pentru public.

 

Sursa foto: Nymans Ur, via Wikimedia Commons

    Dan T says:

    Elodia s-a intors de multe ori !
    Asa si cu Schumacher. De abia a inceput.

Adaugă un comentariu