„Noul” Audi 40 este o combinație între Audi 80 și un cal

Un bărbat din Belarus și-a improvizat un vehicul inedit cu care circulă zilnic înspre locul de muncă și înapoi acasă. Îl numește Audi 40, pentru că l-a creat înjumătățind un Audi 80 (și atașându-i un cal).

Un bielorus pe nume Alyaksey Vusikau face senzație în Social Media, după ce pagina de Facebook „Radio Free Europe/Radio Liberty‘ i-a spus povestea hilară într-un reportaj video. Clipul ne prezintă vehiculul excentric inventat de Alyaksey: o jumătate de Audi, cu tracțiune animală: „Inițial era un Audi 80, dar l-am tăiat în două, deci acum este un Audi 40‘, glumește inginerul amator.

Are două viteze: înainte și marșarier’, explică acesta în timp ce trage frâiele din habitaclu. „Vecinii erau șocați când l-au văzut pentru prima oară. Un polițist m-a oprit odată când conduceam în orașul Shklou, dar nu a știut ce să facă. Ce putea face? Este doar un vehicul cu tracțiune animală. Dacă aveam motor, putea fi o problemă, dar nu este decât un cal‘.

În plus, pentru a-și asigura confort maxim indiferent de condițiile meteo, Alyaksey a dotat mașina cu o mică sobă: „E cald și plăcut aici, înăuntru‘.

Publicat duminică, 24 februarie, clipul a strâns aproape 1.000 de Like-uri, 161 de comentarii și a fost distribuit de peste 1.000 de ori. Internetul s-a îndrăgostit pe loc de Alyaksey Vusikau. Sau a râs pe cinste!

 

Citește și:

Verificare rovinieta: Cum vezi dacă rovinieta mai e valabilă?

Accident grav: Un Tesla Model X a intrat într-un copac, apoi a luat foc

Șoferii bucureșteni vor plăti impozite mai mari, începând din 2020

Uber este disponibil acum într-un nou oraș din România

Cum se acordă stelele Michelin în Ghidul Verde pentru România

Un șofer român și-a distrus roțile într-o groapă, iar autoritățile chiar îl vor despăgubi

 

Dacă arată stupid, dar funcționează, atunci este genial‘, concluzionează un utilizator pe Facebook. „Creativitate slavică în vremuri dificile‘, remarcă admirativ altul.

Pe de altă parte, mulți internauți își fac griji cu privire la bunăstarea calului: „Ar trebui măcar să acopere cumva calul, din moment ce pentru el și-a asigurat confort pentru zilele ploioase‘. Într-adevăr, bielorusul s-a gândit la toate, mai puțin la acest aspect.

Se pare că slavii sunt ingenioși din fire, în ce privește domeniul auto. Este suficient să ne amintim invenția rușilor de la Garage 54, casa pe roți care se conduce exact ca o mașină, pentru a trage această concluzie.

În continuare, să urmărim „Audi 40′ în acțiune:

 

Belarusian Horsepower: Ingenuity And Half An Audi

"It used to be an Audi 80, but I cut it in half, so it's an Audi 40," or how to cut fuel prices in Belarus.

Publicată de Radio Free Europe/Radio Liberty pe Vineri, 22 februarie 2019

 

Sursa foto: captură ecran facebook.com/rferl

Adaugă un comentariu