Această casă pe roți poate fi condusă exact ca o mașină

YouTube-erii ruși de la Garage 54 au construit aproape de la zero o casă pe roți. Aceasta poate fi condusă exact ca o mașină, deși nu va primi prea curând dreptul să circule pe drumurile publice.

Pornind de la șasiul unui microbuz marca UAZ, rușii de la Garage 54 au construit o casă mobilă în adevăratul sens al cuvântului. Nu o rulotă, ci chiar o cabană. Înainte de toate, YouTube-erii au dezmembrat total caroseria autoturismului, pentru a putea construi locuința aproape de la zero.

Procesul se derulează destul de lin, după cum se poate observa în clipul de la finalul articolului. Rușii au fost extrem de atenți la detalii, la finisaje, iar rezultatul este surprinzător de aspectuos.

Chiar dacă hibridul casă-autoturism este perfect funcțional, nu vă așteptați să primească prea curând dreptul de a circula pe drumuri publice. Nici măcar nu are oglinzi retrovizoare, deși acest lucru s-ar putea rezolva foarte simplu. În orice caz, vloggerii au construit-o mai degrabă pentru a arăta că se poate, iar la sfârșitul filmării anunță că o vor transforma într-o saună.

Totuși, unii internauți susțin în secțiunea de comentarii că avizul nu este imposibil de obținut: „Cu puțină muncă pentru a o face sigură pe șosea, ar putea fi utilă pe post de camper pentru weekend‘. Alți utilizatori ai rețelei sociale pur și simplu se întrec în glume: „În Rusia, nu te duci acasă, ci vine casa la tine‘.
 

Citește și:

Sicrie pe roți: mii de mașini din România prezintă pericol iminent de accidente

Nu mai plătim taxă de pod când mergem la mare

Românii cumpără pe încredere mașini second hand: doar 15% le verifică în service

Cât costă la noi cea mai puternică Dacie din istorie!

Noi taxe pentru șoferii care conduc în București

Camerele CNAIR, folosite în regim de radar? Răspunsul oficial al instituției

 

În continuare, să vedem procesul înălțării acestei case din lemn mobile:

Ulterior, pe 7 februarie, rușii au publicat un al doilea videoclip din această serie, în care ne demonstrează cum anume se conduce locuința. Să o urmărim în acțiune:

 

Sursa foto: captură ecran YouTube/Garage 54 ENG

Adaugă un comentariu