Polițist de la Rutieră, lovit de o mașină în timp ce dirija circulația

Un polițist de la Brigada Rutieră a fost lovit de o mașină astăzi, 27 februarie, în timp ce dirija circulația într-o intersecție din Oradea. Șoferul vinovat susține că nu l-a văzut pe agent din cauza luminii orbitoare a soarelui.

Accidentul a avut loc în această dimineață, într-o intersecție de pe malul Crișului Repede, în apropiere de Cetatea Oradea. Inculpatul este un bărbat în vârstă de 46 de ani, care nu a văzut semnul de oprire indicat de către polițist. De fapt, nu l-a văzut deloc pe polițist.

Explicația acestuia este că soarele îi bătea direct în față, motiv pentru care conducea ‘orbește’. La fel ca Prințul Filip, care a vătămat două femei într-un accident rutier provocat la începutul anului.

Polițistul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean din Oradea, pentru o evaluare medicală amănunțită. Sursele publicației Bihoreanul susțin că acesta nu a fost rănit grav, cu toate că impactul a fost violent.

 

Citește și:

Verificare rovinieta: Cum vezi dacă rovinieta mai e valabilă?

Accident grav: Un Tesla Model X a intrat într-un copac, apoi a luat foc

Șoferii bucureșteni vor plăti impozite mai mari, începând din 2020

Uber este disponibil acum într-un nou oraș din România

Cum se acordă stelele Michelin în Ghidul Verde pentru România

Un șofer român și-a distrus roțile într-o groapă, iar autoritățile chiar îl vor despăgubi

 

Comisarul Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor, explică cu lux de amănunte ce s-a întâmplat: „Miercuri, 27 februarie, la ora 07:58, la intersecția B-dului General Magheru cu strada Parcul Traian din municipiul Oradea, un bărbat de 46 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Parcul Traian înspre Aleea Ștrandului, nu a respectat semnalul regulamentar de oprire, efectuat de către un polițist rutier orădean, care se afla în timpul serviciului, purtând îmbrăcăminte de protecție de culoare galben-verzui, cu elemente reflectorizante, accidentându-l.

Șoferul imprudent a fost supus testului cu aparatul etilotest, iar examinarea a dovedit că bărbatul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Poliția a demarat o anchetă în acest caz.

 

?….Un poliţist de la Serviciul Rutieră a fost lovit de o maşină în timp ce dirija circulaţia. Accidentul s-a petrecut în acestă dimineață într-o intersecţie din Oradea.

Publicată de Atenție Poliția Iași pe Miercuri, 27 februarie 2019

 

Sursa foto: captură ecran facebook.com/Atenție Poliția Iași

Adaugă un comentariu