TOP – Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Un sondaj realizat de Consumer Reports, pe un eșantion de 60.000 de mașini, dezvăluie care sunt cele mai apreciate sisteme infotainment de către șoferi. Deși numai 56% dintre conducătorii auto s-au declarat extrem de mulțumiți de sistemele multimedia ale autoturismelor lor, locul 1 în clasament este ocupat de un constructor care a înregistrat un procentaj uimitor de recenzii pozitive.

Cu o rată de satisfacție a clienților de 86%, Tesla dispune de cel mai bun sistem infotainment de pe întreaga piață auto, în momentul de față: IVI. Cel puțin, asta susțin clienții. Posesorii de mașini Tesla sunt încântați de platforma modernă de gestionare a informațiilor pe care constructorul american a implementat-o în flota sa, mai ales că aceasta este actualizată constant.

La polul opus, cel mai dezamăgitor sistem a fost numit Remote Touchpad al celor de la Lexus, cu un grad de satisfacție de numai 46%.

Medalia de argint le revine celor de la BMW, care pun la dispoziția șoferilor așa-numitul iDrive. Este vorba despre versiunea dotată cu control prin gesturi, aceasta înregistrând o rată a satisfacției de 80%. În schimb, varianta limitată la touchscreen se bucură de aprecieri doar în proporție de 68%.

 

Citește și:

Titi Aur, despre greșeala care l-a costat viața pe Răzvan Ciobanu. Care a fost cauza morții?

Detalii de la locul tragediei în care a murit designerul Razvan Ciobanu

Lacrimi în ochii pasionaților: era motoarelor aspirate se apropie de sfârșit

Cum arată Trabantul cu cel mai impresionant habitaclu din istoria modelului

VIDEO – O mașină Tesla Model S explodează spontan, în parcare

VIDEO – Un șofer de troleibuz face plăți online în timp ce conduce. „Cu greu mai controla volanul!

 

Podiumul sistemelor de infotainment este completat de platforma Genesis Display, un produs al diviziei premium din cadrul Hyundai. Acesta a obținut un calificativ de 75% din partea posesorilor de mașini Genesis.

Topul complet al sistemelor infotainment auto, realizat de Consumer Reports, poate fi consultat aici.

 

Sursa: Consumer Reports

Adaugă un comentariu