Seat va prezenta noul Leon Cupra R

Seat va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt cel mai puternic model din istoria marcii spaniole.

Noul Leon Cupra R este cel mai sportiv si cel mai puternic automobil din istoria marcii Seat. Acest lucru a fost posibil gratie motorului 2.0 TSI care dezvolta 265 CP. Acest propulsor ofera o viteza maxima de 250 km/h. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 6,2 secunde, iar consumul mediu de carburant este de 8,1 litri pentru 100 kilometri.

Leon Cupra R afiseaza o personalitate puternica si un design evident sportiv. Litera R apare este pozitionata in centrul grilei radiatorului.

Dincolo de acest detaliu, mai sunt si alte detalii care subliniaza personalitatea sportiva a lui Seat Leon Cupra R: jantele sport de 19 inci cu anvelope 235/35 pentru exterior, sau tapiterie alcantara, lumina LED pentru bord si pedale din aluminiu pentru interior.

Din lista dotarilor de serie, enumeram pentru Seat Leon Cupra R, printre altele, ABS + TCS, ESP + EBA, diferential XDS, airbaguri frontale, laterale si pentru cap, senzor pentru presiune roti, pentru ploaie si pentru parcare, cruise control, computer bord, proiectoare ceata directionale, climatronic dual si radio CD MP3.

Adaugă un comentariu