Sisteme de propulsie pe alese, dotare bine garnisită, prețuri atractive: Jeep Avenger 2024 pornește în forță în noul an comercial.

Când marca se cheamă Jeep, sunt de așteptat soluții tehnice pe măsura tuturor exigențelor – iar aici nu intră doar forma de SUV, habitaclul modulabil și posibilitățile de dotare. Jeep Avenger 2024 propune în segmentul B toate cele trei principii de propulsie utilizate în vremurile noastre: electric, hibrid și cu motor cu ardere internă.

În varianta e-Hybrid, Jeep Avenger 2024 are sb capotă un motor cu ardere internă cu trei cilindri și cilindree de 1,2 litri, sistemul său de propulsie integrând o baterie litiu-ion de 48 V, o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj și 6 trepte de viteză, plus un motor electric montat la nivelul transmisiei. Mașina a fost proiectată pentru o eficiență optimă din punct de vedere al consumului de combustibil, ceea ce duce la o reducere cu 15% a emisiilor de CO2 în comparație cu motoarele convenționale cu transmisie automată.

Versiunea 100% electrică a seriei Jeep Avenger 2024 este dotată cu un motor electric care funcționează la tensiunea de 400 V. Bateria asigură o autonomie de până la 600 km conform standardelor WLTP pentru condițiile de trafic urbane. În plus, capacitatea de încărcare rapidă oferă o ridicare a autonomiei cu până la 30 km în doar trei minute.

Jep Avenger 2024 poate fi cumpărat în versiune cu tehnică ICE convențională, aceasta fiind echipată cu un motor pe benzină turbo de 1,2 litri, capabil să dezvolte o putere maximă de 100 CP la 5500 rpm. Vârful caracteristicii de cuplu: 205 Nm la 1750 rpm. Cutia de viteze manuală are 6 trepte de viteză.

În România, Jeep Avenger e-Hybrid (propulsie de tip MHEV) are în prezent un preț special de lansare de 21.000 + TVA pentru versiunea Longitude. Printre dotările incluse standard se numără sistemul multimedia cu touchscreen de 10,25 inchi, softuri Apple CarPlay și Android Auto accesibile wireless, selector de moduril de rulare All-Terrain, plus mai multe funcții de asistare a conducerii.

Adaugă un comentariu

Articole similare