Skoda Superb va debuta pe 17 februarie, inaintea Salonului de la Geneva

Noua Skoda Superb se pregateste pentru marea lansare din martie de la Geneva, dar fanii marcii vor avea cea mai mare surpriza chiar saptamana viitoare.

Oficialii marcii cehe au anuntat ca vor prezenta a treia generatie a varfului de gama Skoda Superb in martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Totusi, fanii marcii vor putea admira noul Superb chiar mai devreme, in cadrul unui eveniment care va avea loc la Praga saptamana viitoare, pe 17 februarie.

Citeste si: Skoda Superb – Primele poze cu interiorul viitoarei nave amiral

Noua Skoda Superb pastreaza valorile tipice, oferind o versiune mai mare a noului VW Passat pentru un pret mai accesibil. Ampatamentul noului model a crescut la 2,84 metri, o valoare care asigura un spatiu considerabil pentru pasagerii din spate (nu ca acestia s-ar fi simtit inghesuiti intr-un Superb din generatia anterioara).

Citește și: Update: Noua Skoda Superb – Imagini oficiale

Gama de motorizari nu a fost inca dezvaluita, dar ne asteptam obisnuitul mix de motoare TSI si TDI, cu puteri cuprinse intre 110 CP si 280 CP. Numeroase sisteme avansate de asistenta isi va face locul in noul Superb, urmand trendul inceput cu nou Octavia. In plus, noua Skoda Superb va putea fi comandat si cu tren de rulare adaptiv.

 

Adaugă un comentariu