Skoda VisionS Concept – Primele imagini cu prototipul care va debuta la Geneva

Skoda va expune noul VisionS Concept în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile 3 martie. Prototipul mărcii din Mlada Boleslav prefigurează viitoare direcție de design și reprezintă o simbioză între look-ul modern, putere și funcționalitate.

Mare parte a designului a fost preluat de pe conceptul VisionC și prezintă viitorul în materie de SUV-uri. Zona frontală este dominată de o grilă proeminentă flancată de blocurile optice cu design angular. Capota prevăzută cu nervuri și plafonul plonjat sunt alte două elemente de design care vor fi adoptate în viitor de modelele de serie.

2016 skoda visios concept geneva (2)

În zona posterioară, observăm un difuzor de aer de dimensiuni generoase, stopuri care descriu clasica literă “C” și un eleron discret.

Skoda VisionS Concept – Dimensiuni

Skoda VisionS Concept are o lungime de 4,7 metri, o lățime de 1,91 metri și o înălțime de 1,68 metri. La interior, conceptul propune o configurație cu trei rânduri de scaune care pot acomoda șase adulți.

După cum probabil ați și intuit, Skoda VisionS este conceptul care va sta la baza lui Kodiak, SUV-ul programat să debuteze în această toamnă la Paris.

Adaugă un comentariu