Şofer de 79 de ani, linie continuă şi două camioane. Ce a urmat pe drumul naţional intră la categoria “Miracole” (Video)

Scene incredibile au fost înregistrate de o cameră video de bord pe drumul național din Milișăuți. Şoferul unei Dacii Logan a intrat într-o depășire inconștientă, pentru a trece de un tir, iar în curba fără vizibilitate a ajuns în fața unui alt tir, care circula din sens opus.

Citeşte şi:

Iată la ce poate să ducă un moment de neatenţie la volan pe timp de iarnă (Video)

Şoferul Daciei a tras de volan puternic dreapta, evitând impactul frontal. Autoturismul a ieșit în decor prin dreapta, practic printre cele două tiruri, conduse de șoferi care au și ei un rol important în evitarea tragediei.

Şofer de 79 de ani, linie continuă şi două camioane. Ce a urmat pe drumul naţional intră la categoria "Miracole"

Imaginile care surprind şoferul pericol public au fost înregistrate joi, 6 februarie, în jurul orei 15.00.Polițiștii de la Milișăuți, ajunși la fața locului, au rămas șocați să constate că la volanul Daciei Logan ieșite în decor era un bărbat în vârstă de 79 de ani, din municipiul Suceava, indică sursa citată. Pe imagini se vede cum şoferul Daciei intră în depăşirea tirului din față fără a ţine cont de linia continuă ori de trecerea de pietoni. Mai mult, deşi se apropie de curbă, acesta continuă manevra de depăşire, rulând practic în orb.

Şofer de 79 de ani, linie continuă şi două camioane. Ce a urmat pe drumul naţional intră la categoria "Miracole"

 

Șoferul pericol public era supărat că și-a avariat mașina, au constatat polițiștii, fără a conștientiza parcă ce a făcut. Urmare a evenimentului, vizionării imaginilor şi audierii bărbatului, poliţiştii i-au dat patru sancțiuni contravenționale în valoare de 1.160 lei. De asemenea, i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 60 de zile.

Iată clipul video cu această depăşire:

taguri
    Gredan says:

    Ar trebui interziși toți babalâcii de peste 60 de ani, la volan ❗ SUNT MOARTEA PE ROȚI ???????

    Nicoleta says:

    Poliția romană siguranță si incredere???!!!!!Un asemenea sofer de 79 de ani a ucis in vladimirescu o tânără de 27 ani însărcinată in 5 luni păcat pentru că mor tineri care au toata viața înainte pentru niste amarati de bani care se ia la schimbare permis

Adaugă un comentariu