Șoferul s-a luat la bătaie cu pietonul, în Târgu Jiu. De la ce a pornit scandalul în trafic (Video)

Un șofer și un pieton s-au luat la bătaie în Târgu Jiu, întrucât conducătorul auto a oprit târziu la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate. Combatanții și-au împărțit pumni și picioare și au fost amendați cu câte 200 de lei pentru provocarea scandalului. Nu au depus însă plângeri penale unul împotriva celuilalt.

ULUITOR! Fotografia din spital cu Michael Schumacher pentru care se cere 1 MILION DE EURO!

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Ai un pensionar în familie? TRECE MAȘINA PE NUMELE LUI!

Scandalul din trafic a avut loc în centrul orașului Tg. Jiu, în apropierea unei treceri de pietoni. Pietonul care avea prioritate i-a atras atenția șoferului, iar acesta și ceilalți pasageri din mașină au coborât. De la cuvinte și injurii nu a fost decât un pas până la bătaie, care însă a fost repede aplanată de un echipaj al Poliției Locale aflate în zonă.

Acum in Targu Jiu… Orice folosire a videoclipului fara mentionarea sursei incalca drepturile de autor…cel cu camasa a inceput sa dea cu pumnii si picioarele in masina pe motiv de o incalcare a unor reguli de catre sofer

Publicată de Adi Stanca pe 13 Mai 2018

În încăierare, pietonul a lovit cu piciorul și portiera mașinii. Combatanții au fost legitimați și amendați fiecare cu câte 200 de lei pentru tulburarea liniștii publice și participarea la încăierare. Șoferul nu a depus plângere pentru distrugere și nici pietonul pentru lovire.

Sursa: libertatea.ro

Adaugă un comentariu