Soția lui Michael Schumacher a acționat în instanță trei publicații

A trecut mai bine de un an și jumătate de când Michael Schumacher a suferit accidentul la schi, iar publicațiile internaționale au tot făcut supoziții pe tema stării de sănătate a pilotului german. Ei bine, aceste lucruri au determinat-o pe Corinna Schumacher, soția multiplului campion mondial de Formula 1, să acționeze în instanță publicațiile Bunte, Freizeit si Freizeit Spab.

Cele trei ziare sunt acuzate că au publicat informații false despre Schumacher. Curtea de Apel din Munchen a acceptat plângerea, iar toate cele trei publicații au primit sancțiuni.

Citește și: Informații noi despre starea lui Michael Schumacher

Bunte, Freizeit si Freizeit Spab au scris că Michael își deschide ochii din nou, că vorbește și că urmează un tratament unic pentru a-și reveni, însă Corinna Schumacher a fost deranjată de aceste afirmații.

După cum era normal, paparazii vânează casa lui Schumacher în speranța că vor putea surprinde o imagine cu septuplul campion mondial de Formula 1. Așa cum se întâmplă des, fotografii devin agasanți, iar de multe ori este nevoie de intervenția poliției pentru calmarea spiritelor.

Citește și: Michael Schumacher face progrese în procesul de recuperare

Via | Ziare

Adaugă un comentariu