Statistică tragică de Crăciun pe drumurile din țară: 19 morți și 33 de răniți

vezi galeria foto

Nu mai puțin de 44 de accidente rutiere au avut loc în țară, în Ajunul Crăciunului și de Crăciun. 19 persoane au murit și alte 33 au fost rănite grav, a anunțat Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).


Unul dintre accidente a avut loc miercuri, în seara de Crăciun, în localitatea Suseni din județul Argeș. O tânără de 24 de ani a murit, după ce mașina în care se afla s-a ciocnit violent de un alt autoturism. Femeia din localitate Suseni se afla în dreapta șoferului, un tânăr de 30 de ani din Pitești. Pentru că nu a adaptat viteza într-o curbă, bărbatul a pătruns pe contrasens. Mașina s-a izbit violent de un alt autoturism condus de o tânără de 23 de ani din Suseni. În urma ciocnirii puternice, mașina condusă de bărbat a ieșit de pe drum. Tânăra de 24 de ani, aflată în dreapta șoferului, a murit.


Șoferul care a provocat accidentul a fost grav rănit. Printre victime se află și un copil de 15 ani, care se afla pe bancheta din spate, precum și tânăra care conducea regulamentar. Potrivit polițiștilor, șoferii nu au consumat alcool. În Ajunul Crăciunului și de Crăciun au avut loc nu mai puțin de 44 de accidente în țară, în urma cărora au murit 19 oameni și alți 33 au fost răniți grav, notează sursa citată.

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE