Susținere pentru sportul alb din partea mărcii sportive Maserati: implicare consecventă în tenis, la Rolex Monte-Carlo Masters.

În intervalul 6-14 aprilie 2024, Maserati revine în Principatul Monaco pentru a face pereche cu legendele tenisului care sunt gata să concureze pe terenurile de zgură de la Rolex Monte-Carlo Masters.

Sponsor principal și mașină oficială a evenimentului pentru al treilea an consecutiv, Maserati stabilește o legătură dincolo de limitele terenului de competiție cu cei mai iubiți și mai renumiți campioni ai tenisului, confirmând astfel un parteneriat câștigător. Între meciuri, automobilele ultraperformante și elegante ale Tridentului își vor lăsa amprenta prezenței asupra ambianței de la Rolex Monte-Carlo Masters.

În fiecare an, Rolex Monte-Carlo Masters atrage iubitorii de tenis și glamour care înconjoară terenurile sportului alb, pentru o săptămână de neratat, cu cele mai așteptate și mai captivante provocări pe legendara zgură de la Monaco și cu eleganța care caracterizează una dintre cele mai populare și apreciate discipline sportive.

Maserati rămâne un brand de lux care a transformat combinația dintre eleganță și performanță în punctul său forte, definit prin calitate superioară, detalii care pun în evidență măiestria 100% italiană și un stil inconfundabil și atemporal. Maserati îmbrățișează cu clasă și caracter valorile distincte ale turneului Rolex Monte-Carlo Masters. Acest punct de întâlnire se confirmă anual, prilej cu care creațiile Tridentului promovează cea mai rafinată și tentantă exclusivitate auto pe străzile Principatului.

Realizările glorioase și memorabile ale mărcii Maserati, o moștenire sportivă de succes, permanenta urmărire a excelenței și o aptitudine înnăscută pentru competiție – sunt tot atâtea elemente care fac din Maserati marca auto ideală pentru a-i reprezenta pe giganții tenisului mondial.

Flota de mașini a Tridentului, 100% fabricate la Modena, va fi partenerul perfect pentru deplasările din afara terenului ale sportivilor și ale invitaților, cărora li se va oferi, de asemenea, posibilitatea de a participa la un test drive. Aceștia vor fi hotărâți să nu rateze nicio lovitură într-unul dintre cele mai importante evenimente de tenis din seria ATP Tour Masters 1000, care reunește cel mai pasionat și sofisticat public, în stilul perfect Maserati.

Adaugă un comentariu

Articole similare