Suzuki lansează o campanie de verificare gratuită pentru clienții din România

În perioada 13 iulie – 17 august, Suzuki România a programat o campanie de verificare gratuită în service-urile autorizate Suzuki din țară.

Astfel, proprietarii unui model japonez vor beneficia de o analiză în 20 de puncte care include, printre altele, verificarea lichidelor din compartimentul motor, dar și a direcției, amortizoarelor și a sistemului de frânare.

Este o perioadă de concedii în care se pot planifica deplasări mai lungi cu automobilul. Această campania de verificare gratuită are ca scop și depistarea unor probleme care pot afecta siguranța participanților la trafic și este utilă oricărei familii care și-a propus să plece în vacanță’, a spus Alin Radu, directorul Suzuki România.

Suzuki Swift

În plus, clienții vor beneficia și de reduceri suplimentare și de prețuri speciale în cazul unor intervenții în perioada 13 iulie – 17 august. Campania de verificare gratuită se desfășoară în următoarele centre din țară: Infogo Motor (Arad), Auto Padova (Bacău), Arinovis Motors (Brașov), Irmex (Brăila), Rădăcini Auto Motor (București), Autonet (București), Auto Cobălcescu (București), Premium Cars (Cluj-Napoca), Expocar Trade (Constanța), Doly (Iași), Redtor Automoto (Oradea), Royal Motors (Pitești), Rossit (Ploiești), Marshal (Rm. Vâlcea), Hinode Service (Tg. Mureș) și Sara Motors (Timișoara).

Adaugă un comentariu