Taxa de la Fetești a fost “fentată” de 115.000 de automobile

Anterior v-am explicat cum se plătește electronic taxa de la Fetești, pentru a evita cozile produse la stația de taxare. De la implementarea sistemului traficul decurge extrem de fluid la stațiile de taxare, dar mulți nu au înțeles că fiecare trecere trebuie plătită.

În perioada 30 aprilie – 29 iunie, prin porțile de taxare special create la Fetești pentru plata prin SMS sau la benzinării, au trecut 455.000 de autoturisme. Dacă pentru 340.000 din ele operațiunea de plată a fost înregistrată cu succes, pentru restul de 115.000 nu figurează nicio plată. Astfel, posesorii acestor automobile vor primi amenda prin poștă.

Cauzele pot varia de la neplata taxei până la citirea incorectă a numărului de înmatriculare de sistemele automate. De aceea, este recomadat să nu mergeți cu viteză ridicată prin dreptul camerelor. Totuși, la un număr atât de mare de mașini detectate fără plată este mai sigur că taxa nu a fost plătită.

În linkul de mai sus găsiți informații exacte pentru plata prin SMS, care durează maximum 30 de secunde. Noi am folosit-o și funcționează foarte bine.

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu