Te-ai urcat băut la volan? Poți să te alegi cu dosar penal

Dacă ai ales să ignori legile în vigoare și te-ai urcat băut la volan tebuie să știi că  poți să te alegi cu dosar penal. Acest lucru se întâmplă în funcție de valoarea depistată de aparatul alcooltest.

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Astfel, în cazul depistării unui conducător auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice la volan, în funcție de concentraţia de alcool, fapta se poate încadra în următoarele categorii:

S-a anunțat azi! SISTEMUL DE 100 DE MILIOANE de euro care VEDE TOȚI ȘOFERII!

Ne-am obișnuit cu stâlpii în mijlocul drumului. Dar chiar și o fântână?

Contravenție: când aparatul alcooltest afişează o valoare sub 0,4 mg alcool pur în aerul expirat. Se sancţionează cu amendă şi suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Mașina pentru care asigurarea COSTĂ CÂT O GARSONIERĂ!

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! Vrei să mă dau jos la tine?’

Infracțiune: când aparatul alcooltest afişează o valoare de 0,4 mg alcool pur în aerul expirat sau mai mare. În acest caz este obligatorie recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar conducătorul auto este condus la o unitate sanitară şi i se întocmeşte dosar de cercetare penală. Fapta se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amendă. Mai mult, dacă șoferul va fi condamnat pentru comiterea acestei infracțiuni, permisul de conducere se anulează!

Un șofer din Suceava a primit 15 amenzi în câteva minute

Motocicletele zburătoare din Star Wars au devenit reale! Ce țară le folosește

Atenție șoferi! Refuzul de vă supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat nu este o soluţie, întrucât legea prevede o sancţiune cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

Ce a făcut un român, supărat că mașina nu pornește. A luat ciocanul și…

Adaugă un comentariu