Nu e “țiplă”, dar funcționează: Te interesează o Tesla Model 3 daună totală?

Rare sunt ocaziile când poți cumpăra o mașină aproape nouă pe bani puțini. Acum este șansa ta, o Tesla Model 3 se află la vânzare pe eBay la un preț foarte atrăgător. Dar are o problemă gravă…

Problema este că vehicului a fost implicat într-un accident serios. Într-un mod miraculos, mașina continuă să funcționeze normal, ba chiar încă accelerează rapid, fiind un Model 3 Performance.

Nu există un singur panou neafectat pe mașină. Întrega structură de rezistență a fost compromisă, plafonul nu mai există, iar interiorul mai dispune doar de volan și de cotieră.

Interesant este că bateria, deși ușor îndoită de la accident, nu a fost afectată. Mașina se încarcă normal, fără probleme.

Este clar că noul proprietar nu va recarosa această mașină. Sau cine știe? Au fost alții și mai nebuni. Doar când ne amintim de bărbatul care i-a cumpărat soției un BMW X6 M epavă, ne trec transpirații reci.

Cel mai probabil, bateria și motoarele din această Tesla Model 3 își vor găsi locul în altă mașină care ar putea beneficia de o conversie electrică. Așa cum este cazul și acestui exemplar Porsche 911 modificat de RWB.

Dacă îți dorești cu ardoare această Tesla, care a avut și zile mai bune, linkul anunțului de pe eBay se află aici. La momentul scrierii articolului, epava se afla la un preț de 14.999 de dolari.

Adaugă un comentariu