Un cadou… original: un bărbat i-a cumpărat soției această epavă de BMW X6 M

Pentru unii, epavă, pentru alții o idee bună de proiect: un american a cumpărat un BMW X6 M distrus și vrea să-l recondiționeze. Pentru soția lui.

Citește și:

„Rinichii’ BMW rămân alături de modelele brandului și în era EV

BMW România extinde durata garanțiilor mașinilor sale pe fondul COVID-19

BMW M5 by G-Power: viteza maximă limitată la 350 km/h

Ieși din monotonie cu un BMW Seria 5 „Papuc’!

Amintiri pre-coronavirus: un eveniment BMW Seria 2 Gran Coupe care nu a mai fost

Majoritatea dintre noi, când văd o mașină transformată într-o epavă în urma unui accident, se întreabă oare ce s-o fi întâmplat. Alții merg mai departe: se gândesc oare ce ar trebui să facă pentru a readuce mașina la starea inițială.

Din a doua categorie face parte și un american din Spokane, Washington, care a cumpărat un BMW X6 M din 2019 căzut victimă unui impact la 160 km/h cu remorca unui TIR. În urma avariilor cauzate de accident, SUV-ul sportiv a fost și decupat de către echipajele de salvare. Nu arată bine deloc.

Dar nu contează cum arată acum, ci cum va arăta la final. Americanul și-a propus să-l readucă în starea inițială, chiar dacă asta înseamnă multă, multă muncă. Din fericire, V8-ul twin-turbo de 4,4 litri este încă în stare de funcționare. La final, acesta îi va face cadou soției sale BMW-ul.

Și din fericire pentru cei pasionați de proiecte de reconstrucție, americanul documentează fiecare pas al acestei povești cu final fericit.

    Auto insurance is a necessary aspect of car ownership.
    Ensure your plan is complete.

    Your blog post is actually a treasure of details. I’ll be actually returning to this for endorsement.

Adaugă un comentariu