Amintiri pre-coronavirus: un eveniment BMW Seria 2 Gran Coupe care nu a mai fost

BMW Seria 2 Gran Coupe era programat să debuteze în țară într-un eveniment de presă. Din păcate, s-a anulat. Din fericire, avem aceste minunate imagini.

Citește și:

BMW lucrează cu Toyota la un motor cu hidrogen. Când îl vom vedea pe piață

BMW își apără brandul: a obligat o marcă indiană să-și schimbe numele și logoul

BMW și Mini îți vor livra mașina acasă, fără ca tu să ai contact cu personalul mărcii

BMW Z4 sDrive30i: Esență recompusă

Ofertă unică: BMW Seria 7 E38 păstrat în țiplă este scos la vânzare. Merită banii?

În ciuda faptului că noaptea nu mai este pentru toată lumea — de la o vârstă încolo, parcă vrei s-o petreci dormind — eram destul de încântați de a bântui Bucureștiul în noile Seria 1 și Seria 2 Gran Coupe. Un eveniment intitulat, sugestiv, #nightdrive.

Un eveniment care a fost amânat în ultimul moment, din cauze firești: coronavirusul — o forță care de când s-a născut doboară cu furie orice urmă de optimism.

Din fericire însă, tura de noapte a avut loc — operațiunile de „cercetare’ de dinainte de evenimentul propriu-zis — și a fost surprinsă într-o serie de imagini minunate, semnate de Dragoș Savu și Adrian Cobzașu, doi binecunoscuți fotografi din sfera auto. Le găsiți în galeria foto de mai sus. O altă mărturie este montajul video de la Neat Graphics (cunoscuți pe YouTube ca Traveller’s Tales) care ne-au încântat în trecut cu clipuri de călătorie în care protagonistul mecanizat era un model BMW.

Adaugă un comentariu