Ofertă unică: BMW Seria 7 E38 păstrat în țiplă este scos la vânzare. Merită banii?

Un german a ținut izolat un BMW Seria 7 (E38) produs în 1998, iar acum îl scoate la vânzare pe eBay. Prețul este unul chiar ofertant.

Citește și:

VW păstrează cutiile manuale în ofertă

Vânzările Ford Puma în România debutează cu o ofertă specială

Noi versus second-hand: avantajele și dezavantajele mașinilor din ambele categorii

Viață scumpă: kitul pentru McLaren 675LT costă, second-hand, cât un BMW Seria 4 nou

BMW Seria 7 E38 este una dintre cele mai căutate viitoare clasice de la BMW, și nu e greu să înțelegi de ce: eleganța sa este nemuritoare. Plus că nici gama de motorizări nu este ceva de ignorat. Problema — ca în cazul oricărei mașini second-hand — este starea mașinii ofertate. Iar aici credem că am găsit cea mai bună ofertă a momentului, dacă nu chiar din toate timpurile.

 

Exemplarul pe care îl puteți vedea în galeria foto de mai sus este listat pe eBay în Germania, și descris ca fiind în stare impecabilă. Și când spunem „impecabilă’ nici măcar nu exagerăm. Proprietarul l-a ținut într-un mediu izolat — o capsulă din plastic, ventilată — până acum. Și înainte să fie pus la păstrare, a rulat doar 255 de kilometri.

Versiunea de motorizare este 740i, adică este animat de un V8 de 4,4 litri, cu 286 CP și 420 Nm, care trimite puterea către puntea spate prin intermediul unei transmisii automate ZF cu cinci trepte. Limuzina de 1,8 tone poate accelera de la 0 la 100 km/h în 6,6 secunde, viteza maximă fiind (încă de pe atunci) limitată electronic la 250 km/h.

Acest impecabil exemplar de Seria 7 E38 este acum localizat în Gogolin Slaski, Polonia. În cazul în care te întrebi de preț: licitația de pe eBay, în momentul scrierii acestui articol, a ajuns la 52.170 €. Aceasta se termină în 6 zile.

Adaugă un comentariu