Ieși din monotonie cu un BMW Seria 5 “Papuc”!

Lumea auto nu încetează să impresioneze, mai ales când tragem cu ochiul la ruși, acolo unde o creație mai puțin obișnuită a fost scoasă la vânzare pe un site de anunțuri auto.

Vorbim despre un BMW E39, favoritul fanilor mărcii bavareze de pretutindeni, dar acesta este cu adevărat special, fiind transformat într-o Seria 5 Papuc'.

Autoturismul german și-a început viața ca un banal exemplar 530d. Conversia pare să fi fost executată cu măiestrie, după cum se poate observa și în fotografii. Au fost necesară o perioadă de aproape patru ani pentru ca această mașină să vadă lumina zilei în forma actuală.

Trebuie specificat faptul că acest BMW Seria 5 Pickup este de vânzare pe un site de anunțuri auto din Rusia și are un preț destul de piperat, de aproximativ 30.000 de euro.

Chiar și așa, prețul mare este justificat, în ideea că mașina a primit un sistem nou de suspensie, o evacuare îmbunătățită, dar și materiale fonoabsorbante mai performante. Din momentul în care acest BMW a primit o nouă viață, actualul proprietar a menționat că mașina a parcurs doar 5.000 de kilometri.

Lista de dotări este impresionantă chiar și pentru zilele noastre. Mașina vine cu jante de aliaj de 18 inchi, faruri bixenon cu lumini de zi angel eyes' și pachet M. De asemenea, interiorul este din piele, climatizarea automată beneficiază de două zone, iar pilotul automat este funcțional.

Fanii condusului pur vor fi dezamăgiți de prezența unei transmisii automate cu cinci trepte, dar vor fi încântați de propulsorul turbodiesel de 2,9 litri cu șase cilindri în linie, care produce 184 CP și un cuplu maxim de 390 Nm.

Transformarea unei mașini într-o versiune pickup nu este o idee nouă. A fost aplicată cu succes chiar și la Dacia Duster, fie că vorbim despre prima generație, care a primit un concept cu șase roți și cabină dublă, sau despre modelul actual, care a fost adaptat profesional de compania de carosări auto Romturingia. Compania stabilită în Câmpulung Muscel a fabricat pentru o perioadă și o versiune pickup pentru prima generație a lui Duster, model ce a fost livrat către OMV Petrom.

    DARIE GOLOGAN says:

    BUNA,eu am circulat aproape cu multe marci,cea m-ai sigura este 4X4,a doua este tractiunea fata,aceste auto te scoate din orice situatie,cele m-ai periculoase sunt cele cu tractiune spate,unii zic ca trebue sa fii specialist l-a cele cu tractiune spate,eu sunt specialist,am practicat sport auto si moto,am diferite diplome dela concursuri

Adaugă un comentariu