Tesla fără volan: ce a pățit un proprietar cu un Model 3 cumpărat de doar o lună

Tesla Model 3 are capacitatea de a se conduce singură, însă acest Model 3 a exagerat cu spiritul rebel, pentru că l-a lăsat pe șofer cu volanul în mână.

Citește și:

Coronavirus: vom putea să plecăm cu mașina după 15 mai din oraș spre mare sau munte?

Una dintre bucuriile mari în viața unui șofer este să facă cunoștință cu noua sa achiziție. O mașină nouă este invariabil un eveniment pe care fiecare dintre noi îl savurează o perioadă bună de timp.

Pentru un proprietar de Tesla Model 3 din Marea Britanie, bucuria s-a terminat brusc, la doar o lună de la achiziție, când s-a trezit cu volanul în mână. O lună în care acesta a plimbat noua sa electrică doar 550 de kilometri. O mașină pe care a așteptat-o de opt ani în garajul său.

Incindentul a avut loc, din fericire, atunci când parca în fața casei sale, după un drum de 36 de kilometri. Acum, britanicul se întreabă dacă ar trebui să se aștepte și la alte căzături: „A picat volanul astăzi! Sunt îngrijorat că și restul mașinii se va dezmembra! Ar putea cineva să verifice cum de s-a putut întâmpla asta la o mașină de doar o lună?’ a scris acesta într-o postare pe Twitter.

Tesla a acționat cu promptitudine, a ridicat mașina de la proprietar și a înapoiat-o în ziua următoare cu volanul atașat corespunzător. „Tesla confirmă că volanul nu a fost fixat pe coloana de direcție cu un șurub și investighează ce anume s-a întâmplat pe linia de producție,’ a declarat proprietarul ulterior, citat de NY Post.

Adaugă un comentariu