Tesla Model S facelift ar putea debuta săptămâna aceasta. Update: Primele fotografii neoficiale

Deși nimeni din partea Tesla Motors nu a confirmat debutul lui Model S facelift în cursul acestei săptămâni, publicația Electrek a reușit să pună mâna pe o fotografie neoficială cu versiunea revizuită a sedanului. Fotografia a fost făcută unui panou publicitar instalat într-un showroom. 

18692924571557165666

Nici bine nu s-a uscat tușul pe titlurile scrise de presa internațională cu privire la noul Model 3, că Tesla Motors are în plan prezentarea lui Model S facelift.

Modelul producătorului american se află pe piață din 2012, iar o serie de retușuri și îmbunătățiri n-ar strica. Așa se face că o serie de voci apropiate companiei au declarat că Model S facelift ar putea debuta în cursul acestei săptămâni.

Citește și: După Tesla și al său Autopilot, avem și un hacker cu un astfel de proiect

Aceleași surse spun că Model S facelift va integra blocuri optice cu LED, o parte frontală revizuită, o paletă de culori ceva mai largă, spații de depozitare suplimentare și scaunele pe care le regăsim la interiorul lui Model X.

Citește și: Tesla Motors a primit 325.000 de precomenzi pentru Model 3

Tot de la Model X, Model S facelift ar urma să preia și sistemul Bioweapon Defense Mode. Totodată, Tesla Motors ar urma să ofere o versiune care să integreze o baterie de 100 kWh. În prezent, capacitatea maximă oferită de Tesla pe Model S este de 90 kWh.

Via | Carscoops

Adaugă un comentariu