Noul ulei Texaco Delo 600 ADF: ajutor de nădejde pentru profesioniști

Delo 600 ADF este cel mai nou produs din gama profesională a lubrifianților dezvoltați de Texaco. Este disponibil în specificațiile SAE 10W-30 și SAE 15W-40 și va putea fi utilizat pentru motoarele camioanelor, ale autobuzelor, precum și ale utilajelor grele folosite în industria mininieră, a construcțiilor și a agriculturii.

Flota dumneavoastră va beneficia de pe urma utilizării acestui ulei mulțumită performanțelor superioare asigurate de nivelul ultra-scăzut de cenușă. Tehnologia de aditivare prezentă în uleiurile Delo 600 ADF folosește cu până la 60% mai puține componente metalice. Acest aspect are implicații directe în durata de viață a sistemelor post-tratare (DPF), ce poate fi de până la 2,5 ori mai mare.

În timpul utilizării acestui lubrifiant, sistemele DPF se vor regenera mai rar, ceea ce vă ajută să câștigați mai mult timp de funcționare a echipamentului. De asemenea, uleiurile Delo 600 ADF asigură un consum mai redus de combustibil pentru vehiculele flotei dumneavoastră (cu până la 3%), mulțumită optimizării ungerii componentelor motorului și creșterii eficienței.

Producătorii prezintă acest produs ca fiind un ulei long life și asigură o păstrare a performanțelor pe parcursul mai multor ore de utilizare decât în cazul unui ulei convențional cu conținut de 1% cenușă. Uleiul utilizează un sistem antioxidant puternic, care previnde descompunerea la temperaturi ridicate. De asemenea, conținutul de fosfor a scăzut sesizabil.

Delo 600 ADF respectă cele mai stricte standarde din domeniu: CES 20086 (Cummins), DQC III-18 LA (DEUTZ), EQS-4.5 (Mack), RLD-3 (Renault), precum și VDS-4.5 de la Volvo. Deși nu a fost specificat prețul acestui produs, oficialii ne asigură că va asigura un raport optim cost/performanță.

Adaugă un comentariu