Top – Cinci modele Ferrari pe care le poţi cumpăra second hand în România

Dacă eşti pasionat de supercar-urile produse de Ferrari şi n-ai reuşit să ai unul în garaj până acum poţi găsi câteva oferte atractive şi pe piaţa second hand din România.

Când vine vorba de Ferrari nu e suficient să ai bani. Producătorul italian este foarte selectiv când vine vorba de clienţi şi unele modele nu sunt disponibile decât dacă deţii sau ai deţinut un model Ferrari. În acest condiţii singura şansă să îţi asiguri accesul la gama producătorului din Maranello este să achiziţionezi un Ferrari second hand.

Pe piaţa auto second hand din România opţiunile privind achiziţia unui Ferrari sunt destul de limitate. În acest moment sunt de vânzare în jur de 10 autoturisme Ferrari cu ani de producţie între 2004 şi 2016. Unele modele Ferrari sunt deja pe lista vehiculelor de colecţie, altele vor intra în curând astfel că achiziţia unei astfel de maşini poate fi privită şi ca o investiţie.

Dar chiar dacă ai în cont sumele necesare pentru cumpărarea unui Ferrari nu trebuie să te grăbeşti dacă ai de gând să faci o astfel de achiziţie. Apelează la un specialist şi nu cumpăra pur şi simplu maşina din târgurile auto. Preţurile listate mai jos sunt în unele cazuri negociabile şi erau valabile la momentul redactării acestui material. Ofertele provin de pe site-urile specializate în vânzări auto second din România.

Top – Cinci modele Ferrari second hand

 

Ferrari FF 284.800 euro an fabricaţie 2016

Ferrari 599 GTB 129.000 euro an fabricaţie 2009

Ferrari California 119.000 euro an fabricaţie 2010

Ferrari F430 69.950 euro an fabricaţie 2006

Ferrari 360 Modena 62.000 euro an fabricaţie 2004

Adaugă un comentariu